Marvel-acteur woedend na foute castingcall

Marvel-acteur woedend na foute castingcall

Acteur Simu Liu duidelijk tekst over soort ogen.

Een castingcall is eigenlijk een soort van vacture voor acteurs. De omschrijving laat echter gelijk zien of je wel of niet hoeft te reageren, aangezien er in de tekst duidelijk wordt omschreven voor welke personage je kunt solliciteren.

Nu gaat dit wel eens wat minder netjes en in het verleden zijn castingsbureaus vaker op een wat zwakke of mogelijk racistische omschrijving gewezen. Dit is nu het bureau Paladino Casting ogenschijnlijk overkomen.

Monolid ogen
In een tekst voor een rol voor een personage van 3 tot 6 jaar oud staat de tekst "hoewel amandelvormig, niet al te naar beneden gerichte ogen, geen monolid." En dit las Marvel-acteur Simu Liu ook. Zijn reactie was niet misselijk: [i]"Beste Paladino Casting, f**k you. Gesigneerd, Een trotse monolid Aziaat.

Vrouwen weten mogelijk wat eerder wat monolid ogen zijn, maar dan toch even een korte uitleg. Monolid ogen hebben geen extra plooi boven het oog doordat de huid onder de wenkbrauw grenst tot aan de wimper. Snappie? Nee? Google is je vriend. Liu speelt in ieder geval de hoofdrol in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings die in de zomer van 2021 moet verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair