Maakt Cary Fukunaga na 'No Time to Die' nog een Bond-film?

Het lijkt erop dat de regisseur terugkeert!

Regisseur Cary Fukunaga wist al eerder hoge ogen te gooien met het eerste seizoen van True Detective en de Netflix-film Beasts of No Nation. Mede dankzij deze successen werd hij gevraagd voor de nieuwe Bond-film, No Time to Die. Producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson zijn zo tevreden over de samenwerking dat ze hopen dat Fukunaga nog een Bond film wil maken.

Ondanks het feit dat we allemaal nog heel wat langer moeten wachten op de film i.v.m. de coronacrisis, is Broccoli zeer tevreden met het resultaat: ''Hij heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen en waarschijnlijk een van de beste Bond-films ooit afgeleverd. Niet alleen is No Time to Die een epische film, maar hij is ook geweldig intiem. Het is een klassieke Bond-film, maar tegelijkertijd een Cary Fukunaga-film''.

Interesse
Fukunaga liet recentelijk nog weten dat hij een tweede Bond-film ook wel ziet zitten. Mocht het ervan komen, dan wordt hij de vierde regisseur die meerdere afleveringen voor de wereldberoemde reeks regisseert. Voor hem deden John Glen (For Your Eyes Only, Octopussy, A View to a Kill, The Living Daylights en Licence to Kill), Martin Campbell (GoldenEye en Casino Royale) en Sam Mendes (Skyfall en Spectre) dit al.

NieuwsFilm

meest populair