Vierde 'The Matrix' wordt wéér een "gamechanger"

Vierde 'The Matrix' wordt wéér een "gamechanger"

Actrice Jessica Henwick weet het zeker!

Heb jij The Matrix in 1999 in de bioscoop gezien en was jij toen ook gelijk enorm onder de indruk? In die tijd was de film ook een daadwerkelijke gamechanger door nieuwe technieken te introduceren zoals de visuele effectentruc "bullet time".

Volgens actrice Jessica Henwick zal The Matrix 4, te verschijnen in 2021, ook weer een gamechanger worden. "Er waren zeker momenten op de set waar Yahya [Abdul-Mateen II] en ik elkaar aankijken en hardop 'Matrix 4' zeiden. Van die momenten dat je even in mijn arm moet knijpen," zei Henwick tegenover Comicbook.com.

"Ja. Lana doet een aantal heel interessante dingen op technisch niveau, op een dezelfde manier als je die al kent. Ze creëerde destijds een stijl. Ik denk dat ze de filmwereld weer gaat veranderen met deze film. Er is een camera op een rails die we nooit eerder hebben gezien. Dat is waarschijnlijk alles wat ik daarvoor kan zeggen," aldus Henwick.

Het talent Jessica Henwick
Actrice Jessica Henwick timmert de laatste jaren flink aan de weg. Je zag haar in al Game of Thrones en Iron Fist, maar ze heeft ook rollen in films als Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2021), Underwater (2020), Love and Monsters (2020) en Godzilla vs. Kong (2021).

NieuwsFilm

meest populair