Gerucht: Handtekening Tobey Maguire voor 'Spider-Man 3' al op papier!

Gerucht: Handtekening Tobey Maguire voor 'Spider-Man 3' al op papier!

En ook Andrew Garfield zou al zijn krabbel ook al gezet.

Het inkt zou al zijn opgedroogd: acteurs Tobey Maguire en ook Andrew Garfield zouden hebben getekend voor het vervolg op Spider-Man: Far From Home uit 2019.

Mocht dit nieuwe gerucht kloppen dan worden de drie Spider-Mans uit de moderne superheldenfilms verenigd op het witte doek. Aangezien nu wel zeker het Spider-Verse wordt gelanceerd, kan het uiteraard ook bijna niet anders dat Tom Holland zijn voorgangers naast zich zal hebben staan. Dit gerucht komt via FandomWire.

Hopen op Miles Morales
Garfield speelde de rol in de twee The Amazing Spider-Man films uit 2012 en 2014 van regisseur Marc Webb en daarvoor zagen we Maguire drie keer in het superheldenkostuum van Peter Parker in de film=https://www.filmtotaal.nl/film/8319]Spider-Man[/film] films van Sam Raimi.

Echt leuk zou het worden als we niet alleen de Spider-Mannen uit het verleden zien. De introductie van Miles Morales zou de klap op de vuurpijl zijn voor de toekomst van het Marvel Cinematic Universe en het Sony Pictures Universe of Marvel Characters.

Vanaf december 2021 in de bioscoop
Uiteraard ging het gerucht al een paar weken dat de acteurs zouden terugkeren in de film van regisseur Jon Watts, die ook Spider-Man: Homecoming uit 2017 en Far From Home regisseerde.

NieuwsFilm

meest populair