Algemeen

Dev Patel speelt hoofdrol in Chippendales-film van 'I, Tonya' regisseur Craig Gillespie

De film zal zich focussen op medeoprichter Somen 'Steve' Banerjee.

door Wouter Drummen om 15:07 in Algemeen
Craig Gillespie wist al eerder hoge ogen te gooien met de film I, Tonya en nu gaat hij weer een waargebeurd verhaal verfilmen. De regisseur gaat namelijk een film maken over de beruchte stipclub Chippendales. Dev Patel, voornamelijk bekend van Slumdog Millionaire, is de eerste grote naam die voor de film tekent.

Patel zal Somen 'Steve' Banerjee vertolken, de medeoprichter van Chippendales. Ondanks het feit dat de stripclub een gigantisch succes werd, was Banerjee bang voor concurrentie en wilde hij meerdere zakenpartners (waaronder choreograaf Nick De Noia) en ex-Chippendales dansers uit de weg laten ruimen. Hiervoor kreeg hij 26 jaar gevangenis straf, maar deze zat hij niet uit. Banerjee pleegde namelijk zelfmoord door zichzelf in zijn cel op te hangen.

Ben Stiller
De andere hoofdrol zou oorspronkelijk worden vertolkt door Ben Stiller, maar hij keerde de film de rug toe omdat hij zich liever wil concentreren op regisseren. Gillespie ronde recentelijk nog de productie af van zijn laatste film, Cruella, waarin de hoofdrol is weggelegd voor de met een Oscar bekroonde Emma Stone.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair