Amazon Prime Video voegde deze 5 nieuwe films toe afgelopen week

Amazon Prime Video voegde deze 5 nieuwe films toe afgelopen week

Birds of Prey, Widows en meer!

Met vijf nieuwe films is het een degelijk weekje op Amazon Prime Video. Vandaag in ons weekoverzicht tref je namelijk twee ijzersterke nieuwe releases aan, vergezeld door wat originele content.

Birds of Prey (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cathy Yan | Cast: Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor, Jurnee Smollett
'Birds of Prey' volgt Harley Quinn, die inmiddels gebroken heeft met haar partner in crime, de Joker. Ze probeert het leven van een jong meisje te redden uit de handen van een gevaarlijke gangster. Hierbij krijgt ze de hulp van enkele andere vrouwelijke superhelden, Black Canary, Huntress en Renee Montoya genaamd.


Widows (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steve McQueen | Cast: Viola Davis, Liam Neeson, Jon Bernthal, Manuel Garcia-Rulfo
Vier vrouwen hebben niets met elkaar gemeen. Behalve dat hun echtgenoten allemaal om het leven kwamen bij een bankoverval en dat ze daar grote schulden aan hebben overgehouden. Aan Veronica, Alica, Linda en Belle de taak het heft in eigen hand te nemen en hun toekomst zelf te vormen.


Richard Jewell (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Paul Walter Hauser, Sam Rockwell, Sam Rockwell, Ryan Boz
Richard Jewell, geregisseerd door Clint Eastwood, is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat zien wat er gebeurt als de waarheid het slachtoffer wordt van wat als feit wordt gepresenteerd. "Er ligt een bom in Centennial Park. Jullie hebben dertig minuten." Richard Jewell wordt wereldwijd bekend als de beveiliger die bij de bomaanslag in Atlanta in 1996 het explosief vindt. Dankzij zijn snelle handelen worden talloze levens gered. Maar binnen een paar dagen wordt de man die zo graag politieagent was geworden de belangrijkste verdachte van de FBI. Hij wordt door zowel pers als publiek aan de schandpaal genageld en zijn leven wordt verwoest. Jewell roept de hulp in van de onafhankelijke anti-establishment-advocaat Watson Bryant en houdt vol dat hij onschuldig is. Maar als Bryant probeert de naam van zijn cliënt te zuiveren, wacht hem een zware strijd tegen de gecombineerde krachten van de FBI en de lokale autoriteiten.


Nocturne (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zu Quirke | Cast: Sydney Sweeney, Madison Iseman, Brandon Keener, Jacques Colimon
In de zalen van een elite kunstacademie begint een verlegen muziekstudent haar meer volleerde en extraverte tweelingzus te overtreffen als ze een mysterieus notitieboekje ontdekt dat toebehoort aan een onlangs overleden klasgenoot.


Evil Eye (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Elan Dassani, Rajeev Dassani | Cast: Sarita Choudhury, Sunita Mani, Bernard White, Omar Maskati
Een schijnbaar perfecte romance verandert in een een nachtmerrie wanneer een moeder ervan overtuigd raakt dat het vriendje van haar dochter een duistere band heeft met haar eigen verleden.


NieuwsFilm

meest populair