Algemeen

Amazon Prime Video voegde deze 5 nieuwe films toe afgelopen week

Birds of Prey, Widows en meer!

door Jim Pedd om 09:38 in Algemeen
Met vijf nieuwe films is het een degelijk weekje op Amazon Prime Video. Vandaag in ons weekoverzicht tref je namelijk twee ijzersterke nieuwe releases aan, vergezeld door wat originele content.

Birds of Prey (2020)
Regie: Cathy Yan | Cast: Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor, Jurnee Smollett
'Birds of Prey' volgt Harley Quinn, die inmiddels gebroken heeft met haar partner in crime, de Joker. Ze probeert het leven van een jong meisje te redden uit de handen van een gevaarlijke gangster. Hierbij krijgt ze de hulp van enkele andere vrouwelijke superhelden, Black Canary, Huntress en Renee Montoya genaamd.


Widows (2018)
Regie: Steve McQueen | Cast: Viola Davis, Liam Neeson, Jon Bernthal, Manuel Garcia-Rulfo
Vier vrouwen hebben niets met elkaar gemeen. Behalve dat hun echtgenoten allemaal om het leven kwamen bij een bankoverval en dat ze daar grote schulden aan hebben overgehouden. Aan Veronica, Alica, Linda en Belle de taak het heft in eigen hand te nemen en hun toekomst zelf te vormen.


Richard Jewell (2019)
Regie: Clint Eastwood | Cast: Paul Walter Hauser, Sam Rockwell, Sam Rockwell, Ryan Boz
Richard Jewell, geregisseerd door Clint Eastwood, is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat zien wat er gebeurt als de waarheid het slachtoffer wordt van wat als feit wordt gepresenteerd. "Er ligt een bom in Centennial Park. Jullie hebben dertig minuten." Richard Jewell wordt wereldwijd bekend als de beveiliger die bij de bomaanslag in Atlanta in 1996 het explosief vindt. Dankzij zijn snelle handelen worden talloze levens gered. Maar binnen een paar dagen wordt de man die zo graag politieagent was geworden de belangrijkste verdachte van de FBI. Hij wordt door zowel pers als publiek aan de schandpaal genageld en zijn leven wordt verwoest. Jewell roept de hulp in van de onafhankelijke anti-establishment-advocaat Watson Bryant en houdt vol dat hij onschuldig is. Maar als Bryant probeert de naam van zijn cliënt te zuiveren, wacht hem een zware strijd tegen de gecombineerde krachten van de FBI en de lokale autoriteiten.


Nocturne (2020)
Regie: Zu Quirke | Cast: Sydney Sweeney, Madison Iseman, Brandon Keener, Jacques Colimon
In de zalen van een elite kunstacademie begint een verlegen muziekstudent haar meer volleerde en extraverte tweelingzus te overtreffen als ze een mysterieus notitieboekje ontdekt dat toebehoort aan een onlangs overleden klasgenoot.


Evil Eye (2020)
Regie: Elan Dassani, Rajeev Dassani | Cast: Sarita Choudhury, Sunita Mani, Bernard White, Omar Maskati
Een schijnbaar perfecte romance verandert in een een nachtmerrie wanneer een moeder ervan overtuigd raakt dat het vriendje van haar dochter een duistere band heeft met haar eigen verleden.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dawgruule

Avatar

Birds of prey, top. Ik ga deze film met tegenzin en enorm lage verwachtingen wel kijken.

rainking

Avatar

Dawgruule
Birds of prey, top. Ik ga deze film met tegenzin en enorm lage verwachtingen wel kijken.

Sterkte.

Goku32

Avatar

Amazon hoefde ik dus ook niet te nemen als ik al deze films zie

David Mills

Avatar

@Goku32, amazon heeft echt wel een prima filmcatalogus met recente films: Ford vs Ferrari, the greenbook, 1917, motherless Brooklyn, Joker, The peanut butter Falcon, Dark waters, Ad Astra, Downton Abby, The report, 21 Bridges, The wolfs call, Bohemian Rhapsody, Just Mercy, Alita, Dolittle, It chapter two, The boys ( serie), Jack Ryan ( serie) en heel veel andere goede films zoals de Bourne films, de MI films, no country for old men etc etc. Voor € 2,99 zou ik niet twijfelen en gewoon proberen

NieuwsFilm

meest populair