Algemeen

Is Harry Styles dan de volgende James Bond?

Zijn kansen zijn iets gegroeid!

door Jim Pedd om 20:58 in Algemeen
De volgende James Bond is nog niet gecast. Voorlopig gaan we ook niets horen over wie de rol straks op zich neemt. Eerst moeten we namelijk afscheid nemen van Daniel Craigs 007, die nog eenmaal zal schitteren in No Time to Die.

De geruchten concentreerden zich de laatste tijd vooral rond Tom Hardy. Maar ondertussen weten we dat Hardy (nog) niet gecast is. Interessant is dat er ook gesproken wordt over Harry Styles in de rol; hij speelde pas een grote rol en dat was in Dunkirk. Maar een Britse wed-website heeft de kansen voor Styles vergroot.

Grotere kans
Vrienden van Styles hadden in de Britse media verteld dat de acteur en zanger gesprekken had gevoerd met het productieteam van Bond. Volgens hen zou het tussen Styles en een andere acteur gaan. Wat de wed-website Ladbrokes betreft, maakt Styles iets meer kans dan eerst.

Waar hij eerder op 100/1 stond, is dat nu 25/1. Dat maakt de kans nog altijd niet heel groot, want Hardy stond op 8/1 en nu op 1/3. Dat laatste maakt dat hij bijna een zekerheid is, waarmee Styles dus weinig kans zal maken.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hiss

Avatar

En Tom Hardy als Miss Moneypenny.

Civilian Supreme

Avatar

Wist niet eens dat hij in Dunkirk zat.
Geen idee of het wat is.

Shifty777

Avatar

Nadat ik er bij The Haunting of Bly Manor achter kwam dat Oliver Jackson-Cohen Engels is, en gezien zijn rol daarin en hoe goed hij was in voorganger Hill House, zie ik hem wel als een nieuwe James Bond.

Toky

Avatar

@Shifty777:
Dit! Ik denk dat hij nog wel eens een goede kans maakt.

Sunspot

Avatar

Hij had zelf al aangegeven dat hij niet de opvolger van Craig zal zijn.

Sowieso, die gast ziet er veel te jong uit, kan je toch niet serieus nemen als James Bond

Sunspot

Avatar

@Civillian Supreme

Ja, hij is oke in Dunkirk, speelt goed, maar is niet een speciale rol of zo waar je echt goed moet zijn qua acteren, maar is zeker goed geacteerd zijn rol.

In die gestrande boot was hij goed bezig.

Film zelf was oke, maar had meer verwacht, wat goeie scenes zaten erin, mooie beelden, mooie 'stilte'. Maar nope, geen topfilm voor mij

Rick_ao

Avatar

Mwaaa..nee. Liever niet.
Genoeg andere opties

Civilian Supreme

Avatar

Sunspot, jij kijkt er net zo naar als ik.
Maar dat heb ik wel meer met Nolan films, ik 'voel' er vrij weinig tot niks bij, bij Tenet eigenlijk ook weer.

NieuwsFilm