Algemeen

Wanneer speelt 'The Batman' zich precies af?

Dankzij een setfoto hebben we eindelijk een antwoord op deze prangende vraag.

door Timothy van Damme om 11:48 in Algemeen
Eén van de belangrijkste vragen over The Batman is wanneer deze film over een jonge Bruce Wayne zich zal afspelen. Dankzij een setfoto hebben we daar nu antwoord op.

De film met Robert Pattinson als titelheld staat (waarschijnlijk) los van het grotere DC universum dat rond Justice League gebouwd werd. Daardoor hoeft men geen rekening te houden met chronologie, maar toch werd aangenomen dat we terug in de tijd zouden gaan.

Detail
Dat blijkt echter niet geheel te kloppen. Volgens een setfoto, waarop een taxilicentie te zien is, speelt The Batman zich in of na 2019 af. Hoewel dit waarschijnlijk niet eens duidelijk in het eindproduct te zien is, is de kans groot dat we hier veel uit kunnen afleiden. Met fans die op ieder detail letten, zal de requisieten-afdeling hier geen fout willen maken.Corruptie
Na de opnames in het Verenigde Koninkrijk, zal men naar Chicago vertrekken voor meer shoots. Daar dook bovenstaande beeld dan ook op.

Hoewel er al veel beelden zijn uitgelekt en er zelfs al een trailer is, weten we nog weinig over het daadwerkelijke verhaal. De film zou draaien om het tweede jaar van de held, waarin hij de corruptie in Gotham City wil aanpakken.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

Tja, dan zou de film dus niet passen als prequel op de Ben Affleck-Batman en ook niet als vervolg op de Joker-tijdlijn. Prima, toch?

Steve-O

Avatar

Helemaal prima

NieuwsFilm