Hoe "f*cking amazing" het afgekraakte 'Suicide Squad' eigenlijk wel niet is

Hoe "f*cking amazing" het afgekraakte 'Suicide Squad' eigenlijk wel niet is

De in 2016 verschenen David Ayer versie van Suicide Squad is echt veel beter.

Het is mogelijk een beetje 'wij van WC-eend', maar regisseur David Ayer is er klaarblijkelijk heilig van overtuigd dat zijn versie van de door hem geregisseerde DC-film Suicide Squad veel beter is dan de bioscoopversie die in 2016 verscheen.

De bioscoopversie was een financieel succes, maar dat er met The Suicide Squad (2021) van James Gunn wordt gekozen voor een compleet andere insteek en richting onderstreept dat de ontvangst bijzonder mager was. Regisseur Ayer zou een "Ayer Cut" waarschijnlijk wel zien zitten, zoals Justice League (2017) een "Snyder Cut" krijgt met Zack Snyder's Justice League (2021).


#ReleaseTheAyerCut?
In bovenstaande reactie op een Twitter-berichtje schrijft Ayer dat hij zich schuldig voelde na de release van de bioscoopfilm, maar nu hij zijn versie sinds jaren weer heeft bekeken is hij er zeker van:


"Ik heb mijn cut voor het eerst gezien sinds deze werd afgekeurd. Deze is f*cking geweldig. Ik zeer het op God. Ik voelde me jarenlang schuldig alsof ik het had verpest. Nee. Hij is geweldig. De film heeft de toon van de Comicon-trailer 100%."



NieuwsFilm

meest populair