Algemeen

Gruwelijk! Hoe Demon Bear uit 'The New Mutants' eruit had kunnen zien

Waarom deze film niet R-rated werd...

door Bram de Groot om 14:27 in Algemeen
Heb jij ondertussen de Marvel-film The New Mutants gezien? Zo ja, dan heb je de enorme Demon Bear in actie gezien en ondanks dat deze helse verschijning er zeker niet als een lieverdje uitziet, had zijn voorkomen zomaar nog gruwelijker kunnen zijn. Dit bewijst nieuwe concept-art.

Via Deryl Braun van Iron Klad Studios krijgen we nu een indruk op welke ontwerpen er in de pre-productie zijn gemaakt voor het wezen. Recent verschenen ook al ontwerpen voor de niet gebruikte schurk Warlock die in het vervolg - dat er dus niet gaat komen - gespeeld moest gaan worden door Sacha Baron Cohen.

Alternatieve Demon Bear ontwerpen
Hieronder zie je de ontwerpen voor de Demon Bear uit Josh Boone's The New Mutants. Naar verwachting verschijnt deze PG-13 horrorfilm in december op schijf.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

Heb de film nog niet gezien, maar damn!!! Ziet er heel, heel vet uit

Sunspot

Avatar

Maakt niet uit hoe vet het eruit ziet, zijn simpele 'karakters', puur voor wat actie die ook nauwelijks emotie heeft.

Een groot zogenaamd cool monster, zonder tekst, achtergrond ppfffffff.

Zie ik veel te vaak, ben dat zo zat. Ook al die aliens altijd, komen in vet geavanceerde schepen, maar kunnen niet normaal communiceren, enige is beestachtig te werk gaan haha.

Als sinds kinds af aan heb ik dit, maa rsoms is het wel oke, in Independance Day deel 1 bijv, was oke, maar vond het toen al vet raar.

Waarom gebeurt het nog steeds, kinderen vinden het toch ook saai na een paar seconden.

Hoeft niet diep te zijn, maar kom op, bij dit soort 'karakters' denk je toch ook van: 'pfff, oke, zal wel, leuke huisje dat vernietigd werd, pfff, wil slapen eigenlijk, oh dat monstertje leeft nog'.

En ga zo maar door, zware verspilling van budget allemaal als je het mij vraagt. Ding is ook dat het een film bijna zeker nooit goed maakt, de slechtste films met dit soort 'monsters' zijn uberslecht, popcorn, gewoon NIET INTERESSANT! Smiley face

NieuwsFilm

meest populair