Michael Rooker over de terugkeer van Yondu in MCU

Michael Rooker over de terugkeer van Yondu in MCU

I'm mary poppins y'all! Keert Yondu misschien terug?

In Avengers: Endgame werd de basis gelegd voor wat we in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe te zien krijgen: tijdreizen, alternatieve tijdlijnen en zelfs andere realiteiten. Niets is dus nog hetzelfde, en alles en iedereen kan veranderen. Én terugkeren!

Zo krijgen we ongetwijfeld personages te zien waarvan menigeen nu zou denken dat we deze nooit meer terug zouden zien. Een personage dat erg geliefd is, is Yondu uit de Guardians of Galaxy-films. Uiteraard wordt deze rol gespeeld door Michael Rooker.

"Weet je, ik hield van het personage," vertelde Rooker aan ComicBook.com in een interview. "Ik weet niet hoe ze het zouden kunnen doen, maar het is natuurlijk mogelijk. Alles is mogelijk in het Marvel-universum, weet je. Er is tijdreizen en al dat soort dingen. Dus ja, natuurlijk is het mogelijk."

Geen genoeg geld bij Marvel?
En om dan toch maar weer te gaan grappen: "Maar kunnen ze me betalen? Ik weet het niet. Bij Marvel hebben ze niet veel geld, weet je. Ze hebben het echt zwaar!" Zou jij Yondu graag terug willen zien in het Marvel Cinamtic Universe? Laat het weten op het plekje hier beneden!

NieuwsFilm

meest populair