Algemeen

Wow! Jared Leto tekent voor 'Zack Snyder's Justice League'

Zack Snyder's Justice League is volgend jaar te zien op HBO Max.

door Jim Pedd om 21:54 in Algemeen
Een interessante onthulling van The Hollywood Reporter. Acteur Jared Leto keert terug als Joker. Hem zagen we maar eenmaal, in Suicide Squad, als die schurk, en vervolgens keerde hij niet meer terug. Maar nu dus wel.

Regisseur Zack Snyder is op dit moment druk bezig met de heropnames van Justice League. Voor die opnames is nu ook Leto gearriveerd op de set. Hij voegt zich dus bij de Snyder Cut en zal mogelijk strijden met de Justice League. Op dit moment zijn onder meer Ben Affleck, Ray Fisher en Amber Heard bezig met opnames.

Zack Snyder's Justice League
Zack Snyder's Justice League kost naar schatting 70 miljoen dollar om af te maken. Het gaat dan om nieuw materiaal dat opgenomen wordt, maar ook om editing en visuele effecten. Allemaal om ons de interpretatie van Zack Snyder te brengen.

Die zal in 2021 verschijnen op HBO Max en wordt als miniserie van vier delen uitgebracht. Elk deel zal ongeveer een uur duren, waarmee Snyder dus vier uur heeft om zijn visie te laten zien. Daarin neemt de Justice League het op tegen superschurk Darkseid.

Dat Leto zich bij de productie voegt is toch opmerkelijk. Hij was niet in de originele film uit 2017 te zien en heeft nu dus wel getekend voor de reshoots.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

Awesome!!! Ben zo benieuwd naar deze versie. Hoewel Leto niet de beste joker was ben ik wel heel nieuwsgierig naar zijn aandeel aan de film. Kom maar op

Steve-O

Avatar

Toch gek dat er nog gefilmd wordt. Het is inmiddels alweer vier jaar geleden sinds ze op de set waren? Dat moet je toch kunnen opmerken tijdens de film. En nee dan heb ik het niet over die afschuwelijke green screen shots in Whedon's versie ;)
Wel cool dat Leto er ook bij is, ik denk dat zijn performance als de Joker veel geraffineerder was geweest als de productie van Suicide Squad al niet zo'n draak was. Ben benieuwd.

Dukat

Avatar

Mijn interesse in deze film is nu toch enigszins gedempt...

RoberPaulsen

Avatar

Met al die extra shoots die nodig zijn vraag je je toch af of die Snyder cut er wel echt was of dat hij die nu alsnog in elkaar aan het flanzen is

Thiver

Avatar

Natuurlijk heeft de zogenaamde Snyder Cut nooit bestaan. Behalve dan in de doorgeslagen fantasie van Snyder-fans. Wat daar het meest bij in de buurt kwam, was de ‘assembly cut’, die door de mensen van Warner Bros. als onbekijkbaar werd beschouwd. Niet zo vreemd dus dat er nu een enorm bedrag wordt uitgetrokken om daar alsnog iets degelijks van te maken. Serieus, deze extra werkzaamheden kosten meer dan 300 in zijn geheel...

meanrat

Avatar

Na The Watchmen heeft Zak geen enkele goede film meer kunnen produceren. En als ik The Watchmen zou terugkijken weet ik niet zeker of ik hem nu nog zou kunnen waarderen. Dawn of the Dead was nou eigenlijk ook niet om over naar huis te schrijven.

En dan krijgen we nu deze lachwekkende stuiptrekking van Justice League om alsnog net zo succesvol proberen te worden als The Avengers. Eerst stickertjes plakken op oude filmrollen om de fans te foppen dat er inderdaad een Snyder's Cut bestaat. Om vervolgens nu jaren later alsnog te gaan filmen? Ze maken de film gewoon (deels) opnieuw omdat er geen Snyder's Cut was. Jullie worden allemaal in de maling genomen en de film zal net als het origineel gewoon lachwekkend slecht zijn. En ik hoop ook dat dit de ondergang wordt van Snyders carrière als regisseur en dat ie niet nogmaals andere franchises of goede ideeën om zeep gaat helpen.

GreenHornet

Avatar

Ze Kunnen de Joker wel anders uit laten zien. Ik hoop dat ze dat ook gaan doen.

ThysRomani

Avatar

meanrat, niet zo grimmig. Het kan niet slechter worden dan de Whedon Cut! En ik vond Batman V Superman een zeer amusante film (tot het moment dat Doomsday op de proppen kwam), dus ik wil graag meer van zijn visie zien. Ben Affleck was voor mij absoluut het hoogtepunt als de gritty (beetje zoals jou) Bruce Wayne/Batman, goed geschreven, goed neergezet.

Beloof me, meanrat, dat je de Snyder Cut meepakt! Dan hebben we het erna over! Who knows, you are right. Maar ik denk het niet.

Prima dat Leto meedoet. Het is een "groeier". ha!

ThysRomani

Avatar

Hoop ik ook, GreenHornet!

NieuwsFilm