Nieuwe 'Justice League' verwijdert namen van aftiteling

Nieuwe 'Justice League' verwijdert namen van aftiteling

En de titel voor de film lijkt nu wel officieel.

De kans dat de naam van Joss Whedon nog op de aftiteling van de nieuwe versie van Justice League staat is klein. En zo zullen er meerdere mensen verwijderd worden op de medewerkerslijst.

Volgens The Hollywood Reporter zullen de namen van de producenten Geoff Johns en Jon Berg van de Justice League uit 2017 niet tijdens de aftiteling te zien zijn. Zij waren namelijk verantwoordelijk voor de productiefase waarin Whedon het stokje overnam van Zack Snyder. Volgens THR is het overigens een keuze van de producenten zelf, aangezien zij niet betrokken waren bij de opnames van Snyder.

Titel The Snyder Cut
De titel voor de 'The Snyder Cut' is volgens het artikel van THR definitief Zack Snyder's Justice League. De "director's cut" wordt in eerste instantie in vier delen uitgezonden en is daarna als één film te zien op HBO Max. In Nederland komt de film ook beschikbaar, mocht HBO Max hier nog niet zijn gelanceerd.

Recent werd nog duidelijk dat niemand minder dan Jared Leto terugkeert in het DC Extended Universe, uiteraard als The Joker. Hij is aanwezig bij de aanvullende opnames voor The Snyder Cut die ergens in 2021 verschijnt.



NieuwsFilm

meest populair