Algemeen

Nieuwe 'Justice League' verwijdert namen van aftiteling

En de titel voor de film lijkt nu wel officieel.

door Bram de Groot om 13:09 in Algemeen
De kans dat de naam van Joss Whedon nog op de aftiteling van de nieuwe versie van Justice League staat is klein. En zo zullen er meerdere mensen verwijderd worden op de medewerkerslijst.

Volgens The Hollywood Reporter zullen de namen van de producenten Geoff Johns en Jon Berg van de Justice League uit 2017 niet tijdens de aftiteling te zien zijn. Zij waren namelijk verantwoordelijk voor de productiefase waarin Whedon het stokje overnam van Zack Snyder. Volgens THR is het overigens een keuze van de producenten zelf, aangezien zij niet betrokken waren bij de opnames van Snyder.

Titel The Snyder Cut
De titel voor de 'The Snyder Cut' is volgens het artikel van THR definitief Zack Snyder's Justice League. De "director's cut" wordt in eerste instantie in vier delen uitgezonden en is daarna als één film te zien op HBO Max. In Nederland komt de film ook beschikbaar, mocht HBO Max hier nog niet zijn gelanceerd.

Recent werd nog duidelijk dat niemand minder dan Jared Leto terugkeert in het DC Extended Universe, uiteraard als The Joker. Hij is aanwezig bij de aanvullende opnames voor The Snyder Cut die ergens in 2021 verschijnt.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

Blijft wel opmerkelijk dat een film die eigenlijk vrijwel af wss blijkbaar totaal niet af was. Benieuwd wanneer die echt uit komt. Kan zomaar eind 2021 zijn als je ziet hoe lang wb nodig heeft voor zijn films.

Decepticon

Avatar

Ongeacht de foto van de ingeblikte Snyder Cut die Snyder plaatste lang geleden. Lijkt de versie die hij voor ogen had om te maken, inderdaad verre van klaar.
Lijkt er nu op dat hij gewoon zijn 2 Justice League films Mary met 1 verhaal mag maken, vandaar die lange speelduur.

Maar omdat het eerst in 4 delen wordt uitgezonden, vraag ik mij of ze verhaal technisch ook aan het eind van elk deel een cliffhanger maken, om iedereen geïnteresseerd te houden voor het volgende deel. En als ze dat doen, of ze die cliffhangers weer weghalen voor film versie.

Maar waar in Nederland zal dit te zien zijn? Zeker alleen via ziggo, dat niet overal verkrijgbaar is in Nederland, net zoals met de serie Warrior.

STYD

Avatar

De film was af in de zin van eerste versie VFX en dergelijke moesten nog toegevoegd worden. En wat je bij alle films hebt is dat ze altijd extra scènes nog opnemen. ZS had daar geen tijd voor omdat hij vroegtijdig de film moest verlaten.

HBO max is wel aan de dure kant. Ik wacht tot ie misschien toch in de bios eenmalig komt.

NieuwsFilm

meest populair