Marvel vindt zijn Moon Knight in 'X-Men: Apocalypse'-acteur!

Marvel vindt zijn Moon Knight in 'X-Men: Apocalypse'-acteur!

Acteur Oscar Isaac speelt dit personage in de Marvel-serie.

De afgelopen weken werd al duidelijk dat nieuwkomer Iman Vellani de rol van Kamala Khan a.k.a. Ms. Marvel zal spelen en Tatiana Maslany het personage She-Hulk moet gaan invullen. Nu lijkt nagenoeg zeker dat een bekend acteur de rol in gaat vullen van het personage Moon Knight.

Via onder meer Deadline wordt duidelijk dat Marvel Studios niemand minder dan Golden Globe-winnaar Oscar Isaac bijna bereid heeft gevonden om de rol van Marc Spector te gaan vervullen. Alleen zijn handtekening lijkt nog op papier te moeten komen.

Oscar Isaac wordt Moon Knight
Moon Knight is een elitesoldaat en huurling die besluit de misdaad te bestrijden nadat hij de menselijke avatar is geworden van Khonshu, de Egyptische god van de maan.

Isaac zagen we afgelopen jaren in heel wat uiteenlopende films Ex Machina, A Most Violent Year en Annihilation. Films als X-Men: Apocalypse, Star Wars: The Rise of Skywalker en het aanstaande Dune behoren tot zijn grootste blockbusters.

Naar verwachting zien we Isaacs Moon Knight voor het eerst in de gelijknamige tv-serie die op Disney+ moet verschijnen, vermoedelijk ergens in 2022. Een eerder debuut in de films is overigens zeker niet ondenkbaar.



NieuwsFilm

meest populair