Celebrity

Beelden van Sacha Baron Cohen's levensgevaarlijke stunt voor 'Borat Subsequent Moviefilm'

De acteur kwam net op tijd weg!

door FilmTotaal om 07:27 in Celebrity
Sinds kort is Borat Subsequent Moviefilm te zien, het vervolg op Borat. Ook voor het tweede deel ging hoofdrolspeler Sacha Baron Cohen weer ver. Eerder deze maand liet hij zich nog uit over een opname die bijna verkeerd afliep. Hier zijn nu ook beelden van verschenen.

Een vermomde Cohen nam deel aan een rechtse rally en liet het publiek meezingen met een racistisch liedje, maar hierdoor braken er rellen uit. Cohen moest zich dan ook snel uit de voeten maken en haastte zich naar de vluchtwagen, terwijl de boze menigte hem op de hielen zat. Zij begonnen vervolgens op de auto te slaan en probeerden de deur te openen.

Beelden
Cohen was laatst te gast bij Stephen Colbert, die beelden had weten te bemachtigen. Deze zijn in de onderstaande clip te bekijken, vanaf 6:58.Cohen liet zich er over uit: ''Het komt wel eens voor dat ik gevaarlijke scenes opneem, maar dit was de eerste keer dat ik een kogelvrij vest moest dragen. Iemand kwam ook achter mij aangerend en wilde voor zijn pistool gaan, maar gelukkig had ik beveiling. Een van mijn bodyguard hield hem tegen door te zeggen 'het is het niet waard jongen'. Gelukkig hielp dat!''

NieuwsFilm

meest populair