Algemeen

'Er zit meer achter 'Zack Snyder's Justice League''

Warner Bros. zou niet per se de film willen, maar vooral Zack Snyder.

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Warner Bros. geeft zo'n 70 miljoen dollar uit aan Zack Snyder's Justice League. De vraag is waarom de studio bereid is zo'n immens bedrag uit te geven aan een film die straks online uitkomt. Analisten speculeren dat het een manier is om Zack Snyder verbonden te houden aan de studio.

Afgelopen mei wonnen DC-films eindelijk de strijd om de Snyder Cut van Justice League. De regisseur stapte om familieomstandigheden op, waarna het geheel werd vermaakt tot iets waar Snyder afstand van nam. Als resultaat van alle campagnes die door fans gevoerd zijn, komt er nu een vierdelige miniserie.

Maar waarom?
Observer sprak met een aantal analisten. Een van hen, Paul Dergarabedian van Comscore, denkt dat Warner vooral wil blijven werken met Snyder: "Iedereen ziet studio's als monolitische, door financiën gemotiveerde entiteiten, maar als je iets als dit ziet, weet je dat er meer aan de hand gaat. Studio's hebben rekening te houden met de X-Factor: willen ze dat iemand elders aan de slag gaat, of moet een persoon aanblijven?"

"Als er geen harde financiële redenen zijn, of objectieve redenen zijn, dan speelt er iets subjectiefs. Ze willen waarschijnlijk dat Zack Snyder aanblijft voor de studio, net als Christopher Nolan. Het speelt voor de lange termijn."

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

DEnk ook dat mensen gewoon genoeg hebben gezien van het MCU, het standaard sausje.

Kijk naar Venom, doet goed, R rated Deadpool.

MOS was gewoon goed! MOet meer van komen. JOker is donkerder ook, werkte goed.

Sowieso al dat gezeik over box office, als je terugkijkt deden DC films het al goed genoeg, behalve Justice League, door Whedon met zijn MCU/Disney sausje

NieuwsFilm

meest populair