Featured

Marvel Studios-boek zet alles over de Infinity Stones op een rij

We leren via Shuri weer meer over het MCU.

door Jim Pedd om 06:59 in Featured
Het boek The Wakanda Files onthult via Shuri heel wat over het Marvel Cinematic Universe. in het boek leren we bijvoorbeeld ook nieuwe details over de Infinity Stones. De dame schreef precies op wat ze weet.

Zo onthult Shuri dus diverse details voer de zes stenen: Mind, Power, Time, Reality, Space en Soul. Elk met zijn eigen krachten en elk daarvan waarin mogelijk hints zitten voor de toekomst van het MCU.

SPACE STONE
De Tesseract werd via Loki door Thanos bemachtigd, en hoorde eigenlijk thuis in de kluis van Odin op Asgard. Nadat Thanos het vluchtelingenschip van Asgardians aanviel, eigende hij zichzelf toe. Volgens Shuri bewees "onderzoek binnen project PEGASUS dat de steen in staat is tot grote energie-output en zelfs reizen door de ruimtetijd. Maar ik geloof dat hij nog veel meer kan." Zou ze dat in de toekomst uitzoeken?

MIND STONE
Shuri bracht veel tijd met de Mind Stone door: "dit is een van de weinige stenen waar ik data over heb." Deze werd door Thanos aan Loki gegeven en zat in de kern van de scepter van Loki. Later kwam de steen terecht in het voorhoofd van Vision en "gaf hem op die manier zelfbewustzijn." De Mind Stone staat centraal in al zijn krachten en 'sprak' soms zelfs met hem. "De steen is de belichaming van intellect en informatie."

TIME STONE
Die komt natuurlijk van Doctor Strange, die hem met krachtige bezweringen bewaard in het Eye of Agamotto, zijn amulet. "De steen verbuigt de tijd die eromheen zit. De drager kan zowel fysiek als mentaal door de tijd bewegen." Mentaal bewegen door de tijd kan natuurlijk een interessante manier voor Strange zijn om hem later te gebruiken.

REALITY STONE
"Dr. Jane Foster beschreef de krachten van deze steen toen deze in andere vorm op Aarde verscheen, oorspronkelijk was het een vloeistof met de naam Aether." Hij kan de realiteit verbuigen en "veranderen wat wij denken te zien als echt. Het kan wapens ineffectief maken en voor visioenen zorgen die zo echt lijken, dat ze als absolute realiteit ervaren worden."

POWER STONE
De eerste van twee waar Shuri weinig van af weet. "De bezitter hiervan beschikt over enorme kracht, fysieke verbeteringen en het vermogen om vuur te schieten uit de vingers."

SOUL STONE
"Er is nog minder bekend over de Soul Stone."

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair