Algemeen

'Power Rangers'-reboot zet een volgende stap

Bryan Edward Hill schrijft het script van de reboot

door Gillan om 18:22 in Algemeen
In 1993 maakten de Power Rangers hun debuut op televisie en vandaag de dag weet bijna iedereen wel wie ze zijn. Een paar geleden waren de Rangers op het grote scherm te zien in een film van Dean Israelite. Het bleek echter geen succes. Er wordt nu wederom een poging gedaan met Jonathan Entwistle in de regiestoel en Bryan Edward Hill als scenarist.

Bryan Edward Hill heeft inmiddels al wat ervaring met het schrijver voor superheldenprojecten. Zo is hij een van de schrijvers van de serie Titans: een serie over jonge superhelden die hun krachten bundelen om misdaad tegen te gaan. Ook schreef Hill het script van Zone 414, een sci-fi thriller met Travis Fimmel en Guy Pearce die volgend jaar uitkomt.

Filmuniversum?
Eerder deze maand werd al aangekondigd dat er gewerkt wordt aan een filmuniversum rondom de Power Rangers. Jonathan Entwistle zal niet alleen de verantwoordelijkheid van regisseur dragen voor de reboot, maar zal de "mastermind" achter dit samenhangende filmuniversum zijn.

"This is an unbelievable opportunity to deliver new Power Rangers to both new and existing generations of awaiting and adoring fans," aldus Entwistle. Hij heeft er in ieder geval zin én vertrouwen in! Hijzelf is, net als Hill, overigens vooral bekend van televisieseries. Zijn bekendste werken zijn The End of the F**ing World en . Wie weet gaan deze twee heren voor een frisse, nieuwe, geweldige reboot zorgen!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Arnold_FF7

Avatar

Zolang het maar beter is dan de eerst film van een paar jaar geleden. Niet dat je dan de lat erg hoog plaats

NieuwsFilm

meest populair