Algemeen

Belachelijk groot deel uit 'Suicide Squad' gescheurd

#ReleaseTheAyerCut, of niet?

door Bram de Groot om 17:01 in Algemeen
Na #ReleaseTheSnyderCut is er nu ook #ReleaseTheAyerCut en die laatste versie van Suicide Squad zou zomaar kunnen verschijnen voor of na de release van Zack Snyder's Justice League.

De film uit 2016 van regisseur David Ayer zou al een afgeronde Director's Cut hebben en die zou dan zomaar op HBO Max kunnen landen. De versie van Ayer zou heel wat extra personage-ontwikkeling bevatten en ook zeker meer beelden van Jared Leto's Joker laten zien.

Leto's verguisde vertolking van het geliefde DC-personage zal ook een aandeel krijgen in Zack Snyder's Justice League die vermoedelijk in de zomer van 2021 verschijnt op de nieuwe streamingdienst van Warner Bros.

Eerste 40 minuten verwijderd
De regisseur van ook films als Bright en End of Watch kreeg op Twitter de vraag welke scène voor hem het moeilijkst was om op de "montagetafel" achter te laten. De regisseur reageerde enigszins verbitterd, maar duidelijk: "De eerste veertig minuten."


Daarna reageerde Ayer nogmaals op de verbazing van weer iemand anders. "De film is in stukken gescheurd. Ik kan dat niet genoeg benadrukken," aldus de regisseur die nog steeds flink baalt hoe Warner Bros. met zijn film omging in 2016. Zou jij de Ayer-versie gaan kijken?2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Toch jammer dat een regisseur geen invloed heeft bij de eind montage. Dan krijg je dit soort discussies

NieuwsFilm