Amazon Prime Video voegde deze 11 films nieuw toe afgelopen week

Amazon Prime Video voegde deze 11 films nieuw toe afgelopen week

Weer een druk weekje!

Het is een beetje een minder weekje op Amazon Prime Video. Maar volgende week wordt het weer beter, met toevoegingen als Jojo Rabbit. Deze week moeten we het vooral doen met veel horror. We zetten de 11 nieuwe films voor je op een rij!

Last Christmas (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Feig | Cast: Emma Thompson, Boris Isakovic, Lucy Miller, Emilia Clarke
De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen - zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je de gewoon naar je hart luisteren...

Bite (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chad Archibald | Cast: Elma Begovic, Annette Wozniak, Denise Yuen, Jordan Gray
Tijdens haar vrijgezellenfeest wordt de aanstaande bruid, Casey, gebeten door een onbekend insect. Wat een onschuldige beet lijkt, blijkt al snel meer te zijn, want zodra Casey thuis komt, wil ze het huwelijk afzeggen. Ze begint steeds meer op een insect te lijken en begint een eigen nest om eieren te leggen. Terwijl haar transformatie steeds verder gaat, ontdekt Casey dat ze alles kan veranderen met één beet...

Sightings (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dallas Morgan | Cast: Dante Basco, Kevin Sizemore, Boo Arnold, Tahlia Morgan
Een mysterie over een dysfunctionele familie die in een ranch in Texas woont. Ze worden bedreigd door iets dat in de bossen woont en moeten samenwerken om te overleven.

Bethany (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Cullen Bressack | Cast: Stefanie Estes, Zack Ward, Tom Green, Shannen Doherty
Claire en haar echtgenoot verhuizen naar het huis van haar jeugd. Daar komen meteen herinneringen uit haar vreselijke leven weer naar boven.

The Drownsman (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chad Archibald | Cast: Michelle Mylett, Caroline Palmer, Ryan Barrett, Gemma Bird Matheson
Madison is gebonden aan een leven vol abnormale angst voor water nadat ze een keer 's avonds laat bijna in het meer verdronk. Ze kan niet omschrijven wat er die dag onderwater gebeurde, maar door haar trauma wordt ze dag en nacht achtervolgt door een visie van een donker figuur. Madison's vriendinnen willen haar helpen met het overwinnen van haar fobie, maar openen per ongeluk de deur naar een duistere plek tijdens een ongebruikelijke interventie. Het zorgt ervoor dat ze allemaal achternagezeten worden door de angstaanjagende en mysterieuze gedaante, die met plezier zijn slachtoffers verdrinkt.

En verder
Verschenen deze films nieuw op Prime Video!

Documentaire
Elton John: Music Man (2017)
The Golden Age (2017)

Horror
Dead Story (2017)
Ghosts of Darkness (2016)Let Her Out (2016)

Thriller
7 wrekers (2020)

NieuwsFilm

meest populair