Yahya Abdul-Mateen II over de 'Matrix 4'-opnames

Yahya Abdul-Mateen II over de 'Matrix 4'-opnames

Hij is erg blij dat ze door mogen gaan!

Acteur Yahya Abdul-Mateen II weet de laatste jaren grote filmrollen te scoren. Zo was hij o.a. te zien in Aquaman en The Trial of the Chicago 7 en speelt hij de hoofdrol in de Candyman sequel. Op dit moment is hij bezig met de opnames van de vierde Matrix-film, maar door de coronamaatregelen loopt dit anders dan normaal.

Zo zegt de 34-jarige Mateen dat het een bijzondere ervaring is: ''Je kan het met niets vergelijken. We zijn iets heel cools aan het maken waar volgens mij veel mensen enthousiast op zullen reageren. We doen het op dezelfde manier zoals het hopelijk in de rest van de wereld ook gaat. We proberen zo veilig en respectvol mogelijk te zijn''.

Werk
De acteur is dan ook maar wat blij dat hij nog mag en kan werken, iets waar heel de cast en crew dankbaar voor zijn: ''We maken niet alleen een kunstwerk, maar vormen ook een gemeenschap. We zijn allemaal blij dat we door kunnen gaan met de opnames, het haalt het beste uit ons allemaal. Daardoor blijven we sterk, ook al zijn velen onder ons ver weg van huis''.

NieuwsFilm

meest populair