Black Adam was eigenlijk de schurk van 'Suicide Squad 2'

Black Adam was eigenlijk de schurk van 'Suicide Squad 2'

Nu is dat niet meer het geval.

James Gunn legt op dit moment de laatste hand aan The Suicide Squad. Ondertussen krijgen we een steeds beter idee van wat de film was geworden als Gavin O'Connor hem had mogen maken, wat oorspronkelijk het plan was.

Er werd al in 2017 gesproken over deze film. Toentertijd hield O'Connor een pitch bij Warner Bros. voor de film. In zijn vervolg moest Task Force X achter een mysterieus massavernietigingswapen aan. Nu horen we via Screen Rant weer iets nieuws over de film.

Black Adam
Het was volgens Screen Rant oorspronkelijk de bedoeling dat de Task Force X zou strijden met Black Adam, die gespeeld wordt door Dwayne Johnson. Dat zou dan het debuut van Black Adam zijn in het DCEU, dat nu gepland staat voor een solofilm.

Dat is natuurlijk erg interessant, want het is een heel nieuwe manier om Black Adam te laten zien. Maar nog interessanter is dat het volgens Johnson nooit de bedoeling is geweest om Black Adam tot een schurk te maken. Zijn personage heeft een opmerkelijk verhaal, waarbij hij 5.000 jaar opgesloten heeft gezeten. Het vervolg van Gavin O'Connor zou hem ogenschijnlijk een wat meer traditionele schurk hebben gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair