Keert deze superschurk terug na de nieuwe 'Justice League'?

Keert deze superschurk terug na de nieuwe 'Justice League'?

Zack Snyder's Justice League laat Darkseid dan toch zien. Maar wat daarna?

In Justice League uit 2017 was er geen spoor te zien van de superschurk Darkseid, zeg maar de Thanos van het DC Extended Universe. In Zack Snyder's Justice League, te verschijnen in 2021, gaat dat veranderen. Maar wat daarna?

In gesprek met Geek House Show liet acteur Ray Porter weten dat hij het personage graag nog een keer speelt na Zack Snyder's Justice League, een HBO Max-vierluikfilm die de superschurk veel ruimte gaat geven.

"Ik hoop het. Dat zou ik leuk vinden," antwoordde Porter. "Ik zou dat graag zien, en natuurlijk hoop ik dat ze mij niet vergeten. Ja, ik zou graag een vervolg maken. En eerlijk gezegd zou ik persoonlijk graag een voortzetting van Zacks verhaal zien. Dus ja, ik hoop het echt. Dat zou geweldig zijn. Ik heb er niets over gehoord, maar weet je. Heb hoop."

Meerdere mogelijkheden
Afhankelijk van het succes van Zack Snyder's Justice League zou Warner Bros. kunnen besluiten om toch verder te gaan met de reeks en te kiezen voor Justice League - Part 2 van Zack Snyder. Ook is er een kans dat Darkseid een rol krijgt in andere DC-film, mogelijk The New Gods van Ava DuVernay.



NieuwsFilm

meest populair