Helaas! Dit populaire personage ontbreekt in 'Thor: Love and Thunder'

Helaas! Dit populaire personage ontbreekt in 'Thor: Love and Thunder'

Marvel-film Thor 4 moet het doen zonder dit populaire personage.

Jane Foster keert terug in Thor: Love and Thunder. Maar hoewel zij wel terugkeert naar het Marvel Cinematic Universe, lijkt dat niet te gelden voor haar geweldige assistent, Darcy. Dat zegt actrice Kat Dennings.

Darcy was net als Jane niet te zien in Thor: Ragnarok. Daarom dachten velen dat haar tijd in het MCU definitief voorbij zou zijn. Maar toen bleek dat ze een rol heeft in de televisieserie WandaVision van Disney+. Daarmee zou je denken dat ze vast ook weer te zien zal zijn in Thor: Love and Thunder. Maar niet dus.

Kleine kans
Dennigs vertelde aan ET over haar rol in WandaVision. Natuurlijk mocht ze niet al te veel vertellen. Maar toen haar gevraagd werd of ze in de films terugkeert, zei ze: "nee, geen idee!"

Daarna vertelde Dennings dat ze wel zou willen. Maar: "Ik denk niet dat ik erin zit. Ik heb het gevoel dat als dat wel zo zou zijn, dat ik het dan wel ondertussen zou weten. Dus mijn antwoord is letterlijk: ik heb geen idee. Ik heb nog minder een idee dan ik eerder had."

De opnames van de film beginnen in januari 2021, maar diverse castleden zijn al in Australië aangekomen voor de pre-productie. De kans zou groot zijn geweest dat Dennings het nu wel zou weten als ze een rol zou krijgen.

NieuwsFilm

meest populair