Trailer voor 'Alien'-kloon 'Breach'; het nieuwste pareltje van Bruce Willis

Trailer voor 'Alien'-kloon 'Breach'; het nieuwste pareltje van Bruce Willis

Tja... ziet er amusant uit?

Bruce Willis weet nog steeds van geen ophouden en zoekt 22 jaar na Armageddon het heelal weer eens op. Dit keer niet om een meteoriet te stoppen, maar gewoon om ouderwets aliens af te knallen.

Voor zijn recente salarisstrook project ging de 65-jarige acteur opnieuw de ruimte in met een film die qua sfeer meteen heel erg doet denken aan Ridley Scott's klassieker Alien (1979) en tal van andere titels. Lees alleen al die slogan: "In de ruimte zijn ze niet alleen". Bekijk hieronder een trailer:


Plotsynopsis
Wanneer de mensheid op de vlucht slaat voor een allesvernietigende plaag op Aarde, wordt een interstellaire ark aangevallen door een nieuwe dreiging in de vorm van een veranderende buitenaardse kracht die erop uit is om alsnog af te slachten wat er van de mensheid over is.

Geregisseerd door John Suits spelen naast Willis ook Thomas Jane (Deep Blue Sea, The Punisher, The Predator), Rachel Nichols, Kassandra Clementi en de relatief onbekende Cody Kearsley een hoofdrol.

Breach, in de Verenigde Staten beter bekend als Anti-Life, draait vanaf 18 december beperkt in de Amerikaanse theaters en mochten we hier eventueel geïnteresseerd zijn, dan wordt het goed zoeken op VOD.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair