Ook 'Joker'-duo tekent voor David Leitch's 'Bullet Train'

Ook 'Joker'-duo tekent voor David Leitch's 'Bullet Train'

Een nu al indrukwekkende cast!

Nog niet zo heel erg lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Bullet Train, de nieuwe film van regisseur David Leitch, o.a. bekend van John Wick en Atomic Blonde. Brad Pitt, Joey King en Aaron Taylor-Johnson hebben al getekend voor het project en nu heeft Leitch weer twee acteurs weten aan te trekken.

Het gaat hier namelijk om het Joker-duo Zazie Beeth en Brian Tyree Henry. Dit wordt de derde keer dat Beeth en Henry samen werken aan een project. Zo braken ze beiden door in de serie Atalanta. Beeth werkte ook al eerder met Leitch en Pitt samen aan Deadpool 2, terwijl Henry hoge ogen wist te gooien in films zoals Widows en If Beale Street Could Talk. Het is echter nog niet duidelijk wie zij spelen en of ze dus een groot aandeel in de film zullen hebben.

Verhaal
Bullet Train is gebaseerd op de Japanse roman Maria Beetle van Kotaro Isaka en gaat over een groep huurmoordenaars die een missie ondernemen op een kogeltrein. Dit is eigenlijk alles wat we zover weten over de film en plot details zijn schaars, maar als we het aan iemand kunnen overlaten om een geslaagde actiefilm te maken, is het wel David Leitch.

NieuwsFilm

meest populair