Ben Affleck ook terug als Batman voor heropnames 'Justice League'

Ben Affleck ook terug als Batman voor heropnames 'Justice League'

Zack Snyder brengt zo'n beetje iedereen terug.

Volgend jaar ergens kunnen we genieten van Zack Snyder's Justice League. Dan komt die namelijk naar HBO Max en vermoedelijk ook op de een of andere manier naar Nederland. Komende week brengt ons verder een nieuwe trailer, maar intussen horen we ook wat meer details.

Regisseur Zack Snyder teaset namelijk de afgelopen tijd regelmatig nieuwe details rondom zijn film. Zo weten we nu dat ook Ben Affleck zich op de set bevindt. Volgens Snyder vindt Affleck het weer erg tof.

Terug als Batman
"Ik denk dat hij vergeten was, hoe ongemakkelijk het zat, maar dat is prima. Hij was ongelofelijk gracieus en het is grappig om te zien hoe ze gewoon [knipt in zijn vingers]," vertelde Snyder aan Beyond the Trailer.

"Een paar van die kostuums hebben een tijdje in archieven gelegen. Ze lagen eigenlijk overal, in musea en zo en we hebben ze daar echt uit moeten halen. Ik geloof dat Ben een van de mantels om deed en dat die meteen doormidden scheurden."

Hoe dan ook is het goed voor Affleck om weer even te wennen aan de rol, want hij keert nog minstens eenmaal terug als Batman in The Flash.

NieuwsFilm

meest populair