Waarom de Snyder Cut van 'Justice League'? En komt daarna een 'Robin'-film?

Ja, waarom komt die Snyder Cut er eigenlijk?

Na de release van Justice League in 2017 was er de roep om de Snyder Cut. Lange tijd keerde de #ReleaseTheSnyderCut terug en in mei 2020 werd de nieuwe versie officieel aangekondigd. Maar waarom eigenlijk?

Regisseur Zack Snyder gaf antwoord op de vraag waarom hij terugkeert, via Beyond The Trailer. Hij gaf aan dat hij vooral datgene wil laten zien wat hij ooit pitchte en dat hij wil laten zien waar hij de personages naar toe wilde brengen.


"Als ik erover nadenk, dan is een van de belangrijkste redenen waarom ik 'oké' zei tegen deze enorme klus de belofte die ik had gemaakt aan de acteurs. Laten we het afmaken. Laat me datgene doen wat we samen afspraken, snap je? Ik heb de bioscoopversie van Justice League niet gezien, maar ik kan me goed voorstellen dat het niet is waar ik het over heb gehad met hen."


Robin-film na Justice League?
In de nieuwe Justice League zit ook weer een verwijzing naar Robin, de side-kick van Batman. Een verwijzing zat ook al in Batman v Superman: Dawn of Justice. "Er zit een Robin easter egg in Justice League. Wat is het is? Je zal moeten afwachten. Ik kan het niet zeggen," aldus Snyder.

De vraag is uiteraard wat die easter eggs nu eigenlijk betekenen. "Zou er een plan zijn met meer Robin? In welk toekomstig verhaal dan ook? Dat is er," aldus Snyder tegenover TheFilmJunkee. De vraag is uiteraard of die film ooit gemaakt wordt. In het verleden werkte regisseur Chris McKay aan Nightwing. Van dat plan is al een tijdje niets meer vernomen.



NieuwsFilm

meest populair