Eerste poster 'Tom & Jerry: The Movie'

Eerste poster 'Tom & Jerry: The Movie'

Het eeuwige kat-en-muisspel gaat door in een gedeeltelijke live-action film.

Eerder dit jaar werd al bekend dat actrice Chloe Moretz de menselijke hoofdrol speelt in de live-action/animatie hybride Tom and Jerry voor Warner Bros. Pictures. Sindsdien is het echter muisstil geweest rondom de productie. Nu is er een eerste poster, die spoedig gevolgd zal worden door een eerste trailer.

Moretz speelt in de film de rol van Kayla, een nieuwe medewerker van een sjiek hotel. Ook muis Jerry betrekt op dat moment het hotel en dreigt een weelderige bruiloft te verpesten. Om die reden huurt Kayla een kat genaamd Tom in om Jerry uit te schakelen. Dat blijkt natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan... Moretz wordt in de film (naast Tom en Jerry) vergezeld door acteurs als Michael Peña, Rob Delaney en Ken Jeong.

Een nieuwe familiefilm
Tim Story, die we kennen van films als Ride Along en Fantastic Four, regisseerde de familiefilm en produceert daarnaast samen met Sharla Sumpter-Bridgett. Katie Silberman, April Prosser en Kevin Costello schreven allen mee aan het script. Warner Animation Group is van plan om de film in maart 2021 uit te brengen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair