Nieuwe 'Justice League' nu in 6 delen, en in zwart-wit?

Nieuwe 'Justice League' nu in 6 delen, en in zwart-wit?

Als het Zack Snyder zou liggen zou hij de film in zwart-wit uitbrengen.

Volgend jaar zomer verschijnt de nieuwe versie van Justice League in 2017. Deze zou in vier delen op HBO Max moeten debuteren en de titel is zoals bekend Zack Snyder's Justice League. Nu meer details én later vandaag waarschijnlijk een nieuwe trailer, in zwart-wit.

In gesprek met The Film Junkee onthulde regisseur Zack Snyder dat hij zes hoofdstukken heeft bedacht voor zijn Snyder Cut en dat er daarna de epiloog volgt:


"Wat ik interessant aan de film vind, is de manier waarop ik de versie indeelde, in zes hoofdstukken. Dus er was altijd het concept met hoofdstukken, met het eerste deel dat wordt aangekondigd als 'Part 1', en dan zie je een klein deel. En dan 'Part 2' waarna je weer een ander deel ziet, en dan 'Part 3' enzovoorts. Met uiteindelijk zes delen, en dan de epiloog."

Zwart-wit versie in IMAX
Opvallend is dat Snyder de film het liefst in het zwart-wit zou uitbrengen op het IMAX-scherm. En dat past bij de situatie dat Snyder al twee jaar enkel zwart-wit foto's deelt uit zijn versie. Ook de eerste posters voor Zack Snyder's Justice League zijn in zwart-wit. De nieuwe teaser van vandaag zal in ieder geval sowieso in zwart-wit zijn.


"Steph en ik hebben een zwart-witversie van de trailer gemaakt, en de eerste versie die ik ga laten zien, en waar we het dinsdag over gaan hebben, is de zwart-witversie van de trailer."

Later vandaag: nieuwe trailer!
Regisseur Snyder onthult vandaag de breakdown van die teaser, met enkele nieuwe beelden, op zijn Vero-account om 18.00 uur. Waarschijnlijk komen die beelden daarna ook online beschikbaar en wie weet zijn er meer onthullingen. Mogelijk zelfs de verschijningsdatum op HBO Max.



NieuwsFilm

meest populair