Zijn dit dan de 5 slechtste acteurs ooit?

Er zijn heel goede acteurs, maar ook heel slechte...

Je kunt vast snel een flinke reeks acteurs opnoemen die je graag in films en series ziet. Maar welke acteurs vind je echt slecht? Mogelijk kun je er daar ook een paar van opnoemen. Hieronder vijf acteurs die velen tot de slechtste aller tijden rekenen.

Je bent vast wel eens op de lijstjes van websites als Ranker.com terechtgekomen. Op die site vind je ook de lijst The Worst A-List Hollywood Actors. Op die lijst staan heel wat namen. Hieronder de bovenste vijf.

1. Jaden Smith

Uiteraard is Jaden de zoon van Will en Jada Pinkett Smith. Van de ondertussen 22-jarige zou je dus verwachten dat hij wel het nodige acteertalent heeft. Toch valt dat volgens velen vies tegen. Hij wist als jonkie misschien nog te overtuigen in The Pursuit of Happyness (2006), maar met The Karate Kid (2010) en zeker After Earth (2013) werd het een heel stuk minder.


2. Miley Cyrus

Uiteraard is zangeres Miley Cyrus niet echt een die-hard Hollywood-naam, maar ze was wel in de nodige films te zien. Denk maar aan Hannah Montana: The Movie (2009) en The Last Song (2010) en in 2012 de films So Undercover (2012) en LOL (2012). Tegenwoordig houdt ze het logischerwijs bij haar muziek.


3. Tara Reid

Ze had in de '90 en '00 succes met films als The Big Lebowski (1998), Cruel Intentions (1999) en uiteraard de American Pie-films, maar na het drama Alone in the Dark (2005) ging het snel achteruit met Reid. Ze werd het gezicht van de gekke Sharknado-reeks en wist misschien nog een klein beetje indruk te maken met Worthless (2017).


4. Kristen Stewart

Deze Twilight-ster is ongetwijfeld de grootste naam in dit rijtje... Dus of haar vermelding terecht is? Veel mensen hebben Stewart echter niet hoog zitten en dat komt vooral doordat ze doorgaans maar zeer weinig emotie zou toevoegen aan haar personages. Toch is ze regelmatig te zien in prima films, zoals Still Alice (2014) en Personal Shopper (2016).


5. Taylor Lautner

Ook deze acteur heeft zijn faam te danken aan Twilight. Door zijn optreden in die films werden zijn acteerprestaties al in twijfel getrokken, maar na het zien van bijvoorbeeld Tracers (2015) werd voor velen duidelijk dat hij wel erg veel mazzel had dat hij in The Twilight Saga mocht spelen.



NieuwsFilm

meest populair