Featured

Zijn dit dan de 5 slechtste acteurs ooit?

Er zijn heel goede acteurs, maar ook heel slechte...

door Bram de Groot om 22:30 in Featured
Je kunt vast snel een flinke reeks acteurs opnoemen die je graag in films en series ziet. Maar welke acteurs vind je echt slecht? Mogelijk kun je er daar ook een paar van opnoemen. Hieronder vijf acteurs die velen tot de slechtste aller tijden rekenen.

Je bent vast wel eens op de lijstjes van websites als Ranker.com terechtgekomen. Op die site vind je ook de lijst The Worst A-List Hollywood Actors. Op die lijst staan heel wat namen. Hieronder de bovenste vijf.

1. Jaden Smith

Uiteraard is Jaden de zoon van Will en Jada Pinkett Smith. Van de ondertussen 22-jarige zou je dus verwachten dat hij wel het nodige acteertalent heeft. Toch valt dat volgens velen vies tegen. Hij wist als jonkie misschien nog te overtuigen in The Pursuit of Happyness (2006), maar met The Karate Kid (2010) en zeker After Earth (2013) werd het een heel stuk minder.


2. Miley Cyrus

Uiteraard is zangeres Miley Cyrus niet echt een die-hard Hollywood-naam, maar ze was wel in de nodige films te zien. Denk maar aan Hannah Montana: The Movie (2009) en The Last Song (2010) en in 2012 de films So Undercover (2012) en LOL (2012). Tegenwoordig houdt ze het logischerwijs bij haar muziek.


3. Tara Reid

Ze had in de '90 en '00 succes met films als The Big Lebowski (1998), Cruel Intentions (1999) en uiteraard de American Pie-films, maar na het drama Alone in the Dark (2005) ging het snel achteruit met Reid. Ze werd het gezicht van de gekke Sharknado-reeks en wist misschien nog een klein beetje indruk te maken met Worthless (2017).


4. Kristen Stewart

Deze Twilight-ster is ongetwijfeld de grootste naam in dit rijtje... Dus of haar vermelding terecht is? Veel mensen hebben Stewart echter niet hoog zitten en dat komt vooral doordat ze doorgaans maar zeer weinig emotie zou toevoegen aan haar personages. Toch is ze regelmatig te zien in prima films, zoals Still Alice (2014) en Personal Shopper (2016).


5. Taylor Lautner

Ook deze acteur heeft zijn faam te danken aan Twilight. Door zijn optreden in die films werden zijn acteerprestaties al in twijfel getrokken, maar na het zien van bijvoorbeeld Tracers (2015) werd voor velen duidelijk dat hij wel erg veel mazzel had dat hij in The Twilight Saga mocht spelen.42 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

Kirsten Stewart vind ik nu nog niet zo slecht. Ze is best geschikt voor wat meer sombere rollen. Met een knaap als Jaden Smith kun je geen zak.

Mav Damian

Avatar

Ook ik beschouw Kristen Stewart niet als een slechte actrice.

Master Of Films

Avatar

Yes, er is weer aandacht voor Miley Smiley face

Anyway, Kristen Stewart is idd hit and miss. De genoemde voorbeelden Still Alice en Personal Shopper zijn films waarin ze juist thuishoort.

poptasi

Avatar

zag laatst abduction met die Taylor mijn god wat was dat slecht zeg

SeanDeNiro

Avatar

Vin Diesel en Steven Seagal zouden niet misstaan in dit lijstje.

MisterPink

Avatar

Inderdaad Vin Diesel, die hoort wel in dit rijtje thuis.

MisterPink

Avatar

Alsmede Adam Sandler.

horizon

Avatar

Kirsten Stewart hoort niet in dit lijstje thuis.
Lautner was wel grappig in de ridiculous 6.

BellaSwanFan

Avatar

Ik was zelf nooit zo'n groot Twilight fan of Kristen Stewart fan maar ben dat de laayste jaren steeds meer geworden. Vindt het daarom ook niet terecht dat ze in dit lijstje staat

jwk

Avatar

Als je een keer geacteerd hebt, ben je niet automatisch een acteur.....

eltorro

Avatar

Dit zijn gewoon 5 acteurs waar veel haat tegen is. Een aantal van hen heeft ook maar weinig acteer klussen gehad en Kristen Stewart heeft zich al meerdere malen bewezen als actrice.

Ik zou zelf eerder Chris Evans in dit lijstje plakken. Zowel zijn drama rollen als actie rollen werken niet.

starbass

Avatar

Miley Cyrus was wel goed in de Black Mirror aflevering.

Kirsten Stewart hoord voor mij wel in dit rijtje op basis van de Twilight series en Snowwhite, wat ze verder heeft gedaan weet ik zo niet. Nieuwe Charlies Angels ging opzich nog.

Judge

Avatar

Ik beschouw Kirsten Stewart niet als een actrice. Heb haar in elk geval alleen nog maar in wat trailers en memes gezien. Verder ken ik haar acteerwerk niet en wil ik dat ook niet kennen.

Sunspot

Avatar

Kirsten kan nog acteren.

Tara Reid was puur eycandy een eeuw geleden.

Taylor Lauda kan niet acteren van wat ik heb gezien.

Jayden Smith is te irritant, maakt niet uit of hij misschien ooit zal kunnen acteren.

Miley Cyrus is gewoon een goeie zangeres, hoewel haar stem wel wat veranderd is, maa rnog steeds goed. Ken haar verder alleen van die kinderserie

Kridikaster

Avatar

Vin Diesel op 1, een Sanseveria kan beter acteren !! Sandler kan dan weer acteren als een Watermeloen maar daar zit tenminste nog iets van pit in...

MARB-LES

Avatar

Ik mis nog Jay Courtney in dit rijtje.
Hayden Christensen en Tom Cruise omdat ik vind dat hij maar 1 rol kan spelen.


Overlord

Avatar

Kristen Stewart was niet al te best in die Twilight films, maar ze heeft ook best een paar goeie rollen neergezet.
De overige 4 kan ik idd niet serieus nemen.

Verder zie ik wat reacties over bijv Adam Sandler en Jay Courtnay. Beide hebben heel wat rommel op hun cv staan, maar ook wel goed werk. Sandler kan echt wel acteren als hij er zin in heeft en Courtney vond ik best okay in Spartacus.

adofmirosch

Avatar

keanu reeves hoort er ook in. Ben fan van die man maar acteren kan hij echt niet.

Civilian Supreme

Avatar

Krijgen we nou echt steeds meer van die lachwekkende onzinlijstjes?!! 5 dit, 10 dat, 8 zo.
Sowieso slaat dit makkelijke hapslikweg korte lijstje nergens op. Steven Seagal hoort toch echt op 1.

MARB-LES

Avatar

Steven seagull idd op 1, hij zei het zelf al: I’m just a cook.

GreenHornet

Avatar

Kristen Stewart kan je beter in een museum zetten. Ze zal toch niet bewegen.

Blockbuster

Avatar

Abduction ook afgelopen week (weer) eens gezien, was op Veronica en de dag ervoor ook Tracers op Veronica gezien. Die films moet je natuurlijk niet bekijken als hoogwaardig Oscar-materiaal, maar als leuke thuis-filmpjes met spectaculaire actie-scènes. Zo bekijk ik ook al die Luc Besson-films: Transporter films komen vanavond (dinsdag) weer op tv en vorige week kwamen ook Colombiana en Brick Mansions. Geen hoogwaardige acteer-prestaties, wel goede actie. En daar is het de fans van bijvoorbeeld Steven Seagal ook om te doen. Seagal had alleen maar top-vermaak zo tussen 1988 en 1998, toen ging het wel snel berg afwaarts met dertien-in-één-dozijn films. Jackie Chan idem dito: leuke vermaak zo tussen 1993 en 2003, toen alleen maar rotzooi. Miley en Jaden zijn eigenlijk muziek-artiesten die bijklussen als acteur. Dan kun je Madonna, Mariah Carey en Jennifer Lopez er ook wel bijzetten. Of 50 Cent...

Draven

Avatar

Tommy Wiseau zou het goed doen in dit lijstje.

Monojaxx

Avatar

Die Lautner blijft een t%fus g$il ding, maar dat was toen... die ziet er nu niet meer zo t%fus g$il uit.

Gigan72

Avatar

Heb niet veel met Stewart heb ooit 20 min gezien van Twilight dat was echt 10keer niets.
Verder heb ik alleen Underwater gezien dat was best een leuke film.

Blablazer

Avatar

Heel simpel nee. Steven Seagal is ook verschrikkelijk die zou ik eerder in het lijstje plaatsen.

@MARB-LES Dan kan je heel wat acteurs in het rijtje plaatsen Arnold Schwarzenegger bijvoorbeeld. Als je weet dat je goed bent in een rol dan ben je in mijn ogen geen slechte acteur of actrice.

tk1989

Avatar

oe met kristen stewart ben ik het toch niet bepaald eens. In films als Clouds of Sils Maria en Personal Shopper vind ik haar echt goed acteren. Alleen haar filmkeuzes zijn niet bepaald briljant...

Fluffer

Avatar

Kristen Steward is absoluut geen slechte actrice , ze heeft weliswaar in die belachelijke twilight reeks gespeeld maar heeft nadien toch al e’en en ander bewezen .
Ze komt wat koeltjes over en zou misschien eens iets totaal anders moeten proberen , een komedie misschien, worden die nog gemaakt eigenlijk?

deregtx

Avatar

In sommige films is Kristen Stewart goed. En in andere films enorm slecht.

Bobby Z

Avatar

Dit ik nu eens het stomste lijstje ,uit welke duim is dat gezogen ?
Oke de acteur/actrices zijn indd misschien géén oscar materiaal,maar er zijn héél wat slechtere .

dondeestagb

Avatar

Kinderachtige poll dit, toont wel een beetje de trend van deze site.

Onomatope

Avatar

Idd kinderachtige poll! Childish Brambino ????

KeesjeNL

Avatar

Zolang Seth Rogan en dat wenkbrauw-joch (Zac Efron) er niet bij zitten in een top-slechtste-acteurs-ooit, neem ik het NIET serieus. Jammer trouwens dat in de tekst staat dat de bron 'Ranker.com' is, maar de bron van dit bericht 'Filmtotaal' is..

@ dondeestagb

Helemaal mee eens.

kokosnoot

Avatar

Jaden Smith, Steven seagal.

Artificialis

Avatar

Jaden Smith was nooit in de filmwereld terecht gekomen als zijn vader geen bekende acteur, zanger en comedian was geweest. Het is Will Smith ernstig kwalijk te nemen dat hij zijn talentloze zoon hier niet voor heeft behoed.
De hersenloze bimbo's uit de rest van de lijst zijn in de filmwereld terecht gekomen vanwege hun uiterlijk (Tara Reid, Megan Fox, Amber Heard) of omdat ze zich als artiest konden inwerken (Miley Cyrus, Katy Perry, Rihanna).
Kristen Stewart en Robert Pattinson horen qua acteervaardigheden eigenlijk niet zo hoog in deze lijst thuis. Steven Seagal staat niet in de top 150, dus wordt blijkbaar niet meegerekend.

Maac

Avatar

Je moet een heleboel bocht hebben gezien om hier überhaupt een lijstje van te kunnen maken. De meesten heb ik nooit zien acteren, ik zal wel een hele rare smaak hebben of zo.

Harmonica1968

Avatar

Verbaasd mij niks dat Kristen Stewart in dit lijstje voorkomt. Haar optreden (met name haar speech) in Snow white and the huntsman was echt tenenkrommend slecht. In Charlies's Angels deed ze het dan wel weer aardig. Ook wel grappig dat nr.4 and nr.5 beide een prominente rol hebben in Twilight. Je zou bijna zeggen dat het iets over die films zegt :P

noah81

Avatar

Geen vin diesel? Wat een flut lijst

Harmonica1968

Avatar

Laten we de prachtige rol van Rihanna in Battleship niet vergeten.

Goku32

Avatar

En wat dachten we van de
Hele cast van

Dragonball evolution
En the last airbender film
Deze figuren waren ook allemaal poep

Rob

Avatar

Hayden Christensen by far. Ik gok dat die gast heeeeeel goed is in audities doen, er is geen enkele rol die ik hem heb zien spelen waarvan mij niet meteen opviel wat een slecht acteerwerk ik aan het aanschouwen was.

NieuwsFilm

meest populair