Algemeen

Marvel-film 'Black Panther II' vindt zijn schurk

Het vervolg op Black Panther wordt in de zomer van 2021 opgenomen.

door Bram de Groot om 08:39 in Algemeen
Eerder dit jaar was er het schokkende nieuws dat acteur Chadwick Boseman was overleden. Hij was één van de helden die in de volgende reeks films in het Marvel Cinematic Universe een (tweede) eigen solofilm zou krijgen. Uiteraard als Black Panther.

Nu wordt via The Hollywood Reporter duidelijk dat Marvel Studios tracht het vervolg op Black Panther uit 2018 toch snel in productie te nemen. De opnames moeten in juli gaan starten. De vraag is wel of de geplande datum in begin mei 2022 dan nog wel gehaald kan worden.

Schurk lijkt gevonden in Narcos: Mexico-acteur
In de film van regisseur Ryan Coogler keren heel wat bekende gezichten terug. Ook is nu duidelijk dat acteur Tenoch Huerta (Narcos: Mexico, Spectre) de schurk moet gaan spelen. Al een tijdje wordt de introductie van Namor the Sub-Mariner met de film in verband gebracht, dus wie weet speelt de acteur deze rol.

Minimaal acteurs Letitia Wright, Lupita Nyong'o, Winston Duke en Angela Bassett keren terug. Vooralsnog staat Black Panther II gepland voor 6 mei 2022.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gimli II

Avatar

Deze film gaat vast en zeker oscars binnen slepen Smiley face

Bigds9fan

Avatar

Ugh. Namor wordt geassocieerd met de Fantastic Four of de X-Men.

Kom op zeg!

kokosnoot

Avatar

Shuri wordt dus bp opvolgster. Past in deze tijd maar ik vind het dan meer Afro versie van Iron man. Al vind ik haar wel een van de leukere vrouwelijke personages van Marvel.

NieuwsFilm

meest populair