Celebrity

Rita Ora knapt uit haar shirtje op Insta-foto

De actrice uit Pokémon Detective Pikachu valt weer op.

door FilmTotaal om 17:07 in Celebrity
Als je op haar IMDb-pagina kijkt, dan valt op dat in nog best veel films de muziek van Rita Ora is opgenomen. Uiteraard duikt ze af en toe zelf ook op voor de lens van de camera. Ook op Instagram!

Als actrice debuteerde de jonge Rita in 2004 in de komedie Spivs en na een mini-rolletje als 'Race Caller' in Fast & Furious 6 (2013) verscheen ze als Mia Grey in Fifty Shades of Grey uit 2015. In de vervolgfilms was ze ook te zien. Andere rollen had ze in Southpaw en Pokémon: Detective Pikachu.

Zeer opvallend op Instagram
Rita komt uiteraard wel vaker voorbij in het celebritiesnieuws en ook gisteren plaatste ze weer een zeer opvallende reeks foto's. "In between zoom meetings like... 😘💣🪐💚✨," schijft de celeb bij de beelden waarop ze overduidelijk de focus ligt op de flinke bos hout die ze voor de deur heeft liggen. Goed voor bijna 600 duizend vind-ik-leuks, en daar is het uiteraard om te doen.


Zien hoe de 29 jarige Rita Ora eruit ziet op de foto's in haar toch wel erg strakke shirtje? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair