Algemeen

Nieuwe 'Predator' speelt zich af tussen indianen en kolonisten

Het open einde van 'The Predator' lijkt dus genegeerd te worden...

door Arjen Rooseboom om 20:46 in Algemeen
Een verrassend nieuwtje 3 dagen geleden. De iconische Predator uit alweer 4 solofilms (6 als je zijn clashes met de Xenomorph uit Alien meetelt) krijgt nog een avontuur onder leiding van regisseur Dan Trachtenberg, ondanks het tegenvallende laatste optreden in 2018.

Nu zijn de eerste plotdetails onthuld (maar nog niet bevestigd door Disney) via AVP Galaxy en deze laten voorlopig zien dat Trachtenberg niet van plan is om het open einde van The Predator een vervolg te gaan geven. Sterker nog, de nieuwe film schijnt het verleden in te duiken.

Predator 5
Het verhaal, waarvan de werktitel momenteel SKULLS luidt, zou zich afspelen in de tijd van de indianen vlak voordat blanke kolonisten hun land overnemen. Verder volgen we een Comanche-vrouw die tegen de normen en tradities van haar stam ingaat en een krijger wil worden.

De Predator heeft zich altijd al thuis gevoeld in oorlogen en confrontaties met militairen, politieagenten, criminelen en bendes, maar dit klinkt als een frisse insteek. Hoewel de vraag is wat je met een pijl en boog wil beginnen tegen een buitenaards wezen vol geavanceerde technologie...

25 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Crush

Avatar

Lijkt me een fantastisch idee, al moet de predator wel zijn plasmacanon opgeborgen houden om het toch een beetje eerlijk te houden. Liefst ook maar 1 predator, eveneens om het eerlijk te houden.

Symn

Avatar

‘ Verder volgen we een Comanche-vrouw die tegen de normen en tradities van haar stam ingaat en een krijger wil worden.’


God, nee.. alsjeblieft Disney, rot op.

Robbepost

Avatar

Klinkt goed!
Predators vechten toch ook zonder wapens als hun vijanden ook geen wapens hebben. Een Predator zal een scherp houtje niet als wapen zien me dunkt.

Goku32

Avatar

Hahahahahaha wat een idee weer

Pascal08

Avatar

Oh mijn god wat verschrikkelijk weer.
Lijkt wel zo een fan made Youtube film script.

Gimli II

Avatar

Helaas zien we Rory McKenna niet meer terug Smiley face

Maac

Avatar

Ik blijf me erover verbazen dat ze het met The Predator (2018) voor elkaar hebben gekregen zo'n rampzalig slechte film te maken met één van de best ontworpen en meest dreigende rivalen die ooit op het scherm verschenen is.

Buiten het geforceerde vrouwenverhaaltje klinkt een prequel in de tijd van de indianen eigenlijk best goed. Hopelijk gaat het weer terug naar de basis en adopteert de regisseur de beste elementen van het meesterlijke eerste deel voor deze film.

Judge

Avatar

vrouwen...

Draven

Avatar

Dan moeten die Indianen wel gespeeld worden door 'Native Americans'. Anders hoor je de SJW-geklaag weer uit die safe spaces komen.

Darthmar

Avatar

Ik voel een flop aankomen.

Master Of Films

Avatar

Draven "Dan moeten die Indianen wel gespeeld worden door 'Native Americans'."
Helaas hebben de voorvaderen van deze SJW snowflakes generatie flink huisgehouden, waardoor er niet veel van deze 'Native Americans' over zijn gebleven. Daartegen hebben deze 'Native Americans' sinds 1621 wel een leuke feestdag erbij gekregen.

Civilian Supreme

Avatar

Op zich klinkt een andere tijdsperiode wel goed(al zie ik liever eeen vervolg met Dutch) maar hier krijg je dus weer zo'n geforceerde sterke vrouw die uiteindelijk de Predator gaat verslaan.

Draven

Avatar

Master Of Films "Daartegen hebben deze 'Native Americans' sinds 1621 wel een leuke feestdag erbij gekregen. "


Ik denk dat ze allebei daar heel blij mee zijn. Smiley face

The Filmfreak

Avatar

Het zou wel een keer leuk zijn als de Predator wint..
Het wordt anders wel erg moeilijk om de predators als een oppermachtig jagende soort teb blijven zien als ze zelfs niet tegen wat indiaantjes en cowboys kunnen winnen...

kokosnoot

Avatar

Deze versie doet een beetje in de verte denken aan Cowboys & Aliens 2011

Robbepost

Avatar

Ik vind die korte scène in AVP in het oude Egypte er wel tof uitzien.

Gigan72

Avatar

Had liever gezien dat het in oud japan zou afspelen Samoerai vs Predator.
Maar wie weet wordt dit ook wel wat veel slechter als The Predator 2018 dat kan bijna niet.

Master Of Films

Avatar

Ik klink misschien afgezaagd en dat ben ik ook Smiley face
De 1e film van John McTiernan is een lighting in a bottle. Die kan nooit meer worden overtroffen, laat staan evenaren. Ondanks dat Predators 2010 een regelrechte kopie remake was, je kan het echt geen sequel noemen, vond ik die film wel meevallen. Zie het als een voldoende.
Predator 2 vond ik zelf geen ene ruk aan, maar is nog een meesterwerk vergeleken met The Predator. Anyway. Ik ben flink getemperd met de komst van het 5e deel.

Het verhaal, waarvan de werktitel momenteel SKULLS luidt, zou zich afspelen in de tijd van de indianen vlak voordat blanke kolonisten hun land overnemen.
Kortom, de Predator een allegorie voor de blanke man. Smiley face Ik ga er echt niet vanuit dat de Predator een vredespijpje gaat roken. Smiley face

Verder volgen we een Comanche-vrouw die tegen de normen en tradities van haar stam ingaat en een krijger wil worden.
Zou mij niet verbazen als zij The Last Standing Rebel Comanche Squaw gaat worden. Haar enige tegenstander zal vast The Predator worden. Je gaat haar toch niet zo 1,2,3 snel afmaken, omdat ze juist meer aandacht gaat krijgen.

Het script is geschreven in deze SJW tijden. Hollywoke loopt altijd achter de feiten aan.

HarryHole

Avatar

Emancipatie in een indianenstam die zich hoogstwaarschijnlijk het Engels ook alvast eigen heeft gemaakt. Weet je wat die eerste Predator zo goed maakte? Dat onwaarschijnlijke monster in die realistische setting met geloofwaardige karakters.

Fluffer

Avatar

In de comics spelen de verhalen zich ook af op verschillende continenten en tijdsperioden dus dit zou wel eens een welgekomen afwisseling kunnen zijn zolang ze maar niet overdrijven natuurlijk.

Civilian Supreme

Avatar

Ik vond overigens de Batman vs Predator comic erg goed. Er is nog niet genoeg Batman dus ik zeg verfilmen!

aac

Avatar

weer een flop in wording

Sunspot

Avatar

Kan leuk zijn, maar toch weer niet.

ER zijn ook shorts,fanfilms op YOutube, Predator in de tijd van de tempeliers geloof ik. Zag er goed uit, maar qua verhaal nie tzo

Zie lieververvolg met Dutch! Gewoon rauwe JAGER film weer, niks eromheen wat er niet toe doet!

Net als Predator 1 dus Smiley face

Angelo1979

Avatar

Pocahontas vs Predator???

ParaCord

Avatar

Deze film lijkt me wel een goed idee zolang het maar niet te seksueel ingeprint is want dat gebeurt altijd wanneer een vrouw de hoofdrol speelt

NieuwsFilm

meest populair