Nieuwe 'Predator' speelt zich af tussen indianen en kolonisten

Het open einde van 'The Predator' lijkt dus genegeerd te worden...

Een verrassend nieuwtje 3 dagen geleden. De iconische Predator uit alweer 4 solofilms (6 als je zijn clashes met de Xenomorph uit Alien meetelt) krijgt nog een avontuur onder leiding van regisseur Dan Trachtenberg, ondanks het tegenvallende laatste optreden in 2018.

Nu zijn de eerste plotdetails onthuld (maar nog niet bevestigd door Disney) via AVP Galaxy en deze laten voorlopig zien dat Trachtenberg niet van plan is om het open einde van The Predator een vervolg te gaan geven. Sterker nog, de nieuwe film schijnt het verleden in te duiken.

Predator 5
Het verhaal, waarvan de werktitel momenteel SKULLS luidt, zou zich afspelen in de tijd van de indianen vlak voordat blanke kolonisten hun land overnemen. Verder volgen we een Comanche-vrouw die tegen de normen en tradities van haar stam ingaat en een krijger wil worden.

De Predator heeft zich altijd al thuis gevoeld in oorlogen en confrontaties met militairen, politieagenten, criminelen en bendes, maar dit klinkt als een frisse insteek. Hoewel de vraag is wat je met een pijl en boog wil beginnen tegen een buitenaards wezen vol geavanceerde technologie...

NieuwsFilm

meest populair