Vrouwelijke '21 Jump Street' krijgt hilarische titel

Vrouwelijke '21 Jump Street' krijgt hilarische titel

Zal deze film het succes van de originele films kunnen evenaren?

Jaren geleden werd er een vervolg op 21 Jump Street met vrouwelijke hoofdrollen aangekondigd. Het bleef lang stil qua updates, maar nu heeft men een officiële titel naar buiten gebracht.

Hoewel het succes van bijvoorbeeld Ghostbusters en Ocean's Eight tegenviel, komt er voorlopig geen einde aan het concept. Er staan bijvoorbeeld nog nieuwe pogingen van Pirates of the Caribbean en Fast & Furious gepland.

Geribbelde condooms
De titel van het nieuwe deel zou 21 Jump Street: Now For Her Pleasure moeten worden. Dat is niet alleen een grappige verwijzing naar het feit dat er steeds meer franchises een variant met een vrouwelijke cast krijgen. Het was namelijk ook jarenlang het seksistische opschrift van geribbelde condooms.

Dit nieuws moet overigens met een korreltje zout genomen worden. Het betrouwbare Deadline bracht het bericht naar buiten, maar was een tijdje later nergens meer te vinden. Misschien wilde Sony nog niet dat de scoop naar buiten zou komen, maar het zou ook kunnen dat Deadline een vergissing heeft gemaakt.

Bijrol
Deze keer zullen Channing Tatum en Jonah Hill dus hoogstens een bijrolletje krijgen. In het verleden werden Tiffany Haddish en Awkwafina in verband gebracht met de hoofdrollen, maar dat is nooit officieel naar buiten gebracht.

NieuwsFilm

meest populair