Algemeen

Vrouwelijke '21 Jump Street' krijgt hilarische titel

Zal deze film het succes van de originele films kunnen evenaren?

door Timothy van Damme om 14:11 in Algemeen
Jaren geleden werd er een vervolg op 21 Jump Street met vrouwelijke hoofdrollen aangekondigd. Het bleef lang stil qua updates, maar nu heeft men een officiële titel naar buiten gebracht.

Hoewel het succes van bijvoorbeeld Ghostbusters en Ocean's Eight tegenviel, komt er voorlopig geen einde aan het concept. Er staan bijvoorbeeld nog nieuwe pogingen van Pirates of the Caribbean en Fast & Furious gepland.

Geribbelde condooms
De titel van het nieuwe deel zou 21 Jump Street: Now For Her Pleasure moeten worden. Dat is niet alleen een grappige verwijzing naar het feit dat er steeds meer franchises een variant met een vrouwelijke cast krijgen. Het was namelijk ook jarenlang het seksistische opschrift van geribbelde condooms.

Dit nieuws moet overigens met een korreltje zout genomen worden. Het betrouwbare Deadline bracht het bericht naar buiten, maar was een tijdje later nergens meer te vinden. Misschien wilde Sony nog niet dat de scoop naar buiten zou komen, maar het zou ook kunnen dat Deadline een vergissing heeft gemaakt.

Bijrol
Deze keer zullen Channing Tatum en Jonah Hill dus hoogstens een bijrolletje krijgen. In het verleden werden Tiffany Haddish en Awkwafina in verband gebracht met de hoofdrollen, maar dat is nooit officieel naar buiten gebracht.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

'Hilarisch'.

Bluemeister

Avatar

En ja hoor het volgende geforceerde SJW project komt om de hoek kijken, duw het maar weer door onze strot, werkelijk niemand zit hier op te wachten.

Gigan72

Avatar

Op weg naar weer een nieuwe sjw flop.

adofmirosch

Avatar

Hoeveel flops moeten er nog komen? zelfs het vrouwelijk publiek houden niet van dit soort SJW troep.

Master Of Films

Avatar

Sony pictures. Nee hilarische Sony pictures.
Niks geleerd van Ghostbusters 2016: Answer the Call & Charlie's Angels 2019? Je kan net zo geld gaan verbranden, zoiets doen ze ook in Vietnam voor begrafenissen.

SeanDeNiro

Avatar

Vrouwen hebben geen humor en zijn totaal ongeschikt als heldin (Ripley daargelaten). Het deug virus zal alleen maar erger gaan worden in de US of A.
Ik zeg het al een tijdje: muziek, film & humor zijn al langere tijd dood.

Fluffer

Avatar

Tegen beter weten in toch blijven proberen , hoe i s het mogelijk , hoe wanhopig kun je zijn eigenlijk?

eltorro

Avatar

@Bluemeister: Dus als al één persoon deze film gaat zien in de bios zit je fout met je bewering :P

Mothercopper

Avatar

Wat is er mis in Hollywood. Waarom probeert men toch iedere keer een vrouwelijke versie van films te maken. Punt is ook nog dat de meeste van die films een flop worden. Maar leg mij eens uit waarom er iedere keer een vrouwelijke variant gemaakt moet worden?

BillySavastano

Avatar

Dit voelt weer net zo ge-force-eerd aan als wat ze hebben gedaan met Rey Skyw.... sorry i just can't. Een strong female lead for woke sake gaat obviously floppen.
Dont get me wrong er is zeker niks mis met een taaie chick in de hoofdrol, zo geniet ik zelf ontzettend van films als: Atomic Blonde, Tomb Raider, Anna, Red Sparrow etc maar daar voelt het voor mij niet zo gepushed.
Van elke film een sjw versie uitbrengen daarentegen zit gewoon niemand op te wachten.

Sunspot

Avatar

Werkt niet, nog nooit een vrouwenhumorteam film gezien dat grappig is, solo ook niet.

Vrouwen zijn gewoon niet echt grappig, niks mis mee. Misschien als ze samen met Tatum en die ander een film maken, maar ja, dat schiet neit op, leidt alleen maar af

22 jump street is vet grappig trouwens :D

milo007

Avatar

Is het niet juist seksistischer en anti-feministischer als je dit soort franchises recyclet. Alsof vrouwen niet goed genoeg zijn voor hun eigen nieuwe originele franchise.

Decepticon

Avatar

Inderdaad, hebben ze het nog steeds niet geleerd??!!
Zoals gezegd, weer op weg naar een nieuwe sjw woke flop.

De enigste die succesvol was, was Bridesmaids, die is ook leuk. Maar de flops zijn ook echt niet grappig.

don lukas

Avatar

Die naam wordt nog wel veranderd als het echt zo is. Te seksistisch.

KeesjeNL

Avatar

Kneitergoede grap!

Draven

Avatar

Hoe willen ze hier winst mee gaan maken? Denken ze echt hier iets mee te kunnen? Ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen.

Rob

Avatar

Kwalijke zaak, Door de buddy cop movie te vervrouwelijken impliceer je dat de man hetgene is wat nagestreefd dient te worden (zelfde met glazen plafond). Veel gezonder is het om een genre te maken waarin het natuurlijk is dat er meer vrouwen in acteren. Bijvoorbeeld sister act.

NieuwsFilm

meest populair