Algemeen

Hayley Atwell geniet van gevaarlijke autostunt in 'Mission: Impossible 7'

Ze heeft de beste stunt-rij-instructeur die er bestaat...

door Arjen Rooseboom om 06:29 in Algemeen
Actrice Hayley Atwell (38) heeft al de nodige ervaring als actieheldin dankzij haar tijd als Peggy Carter in het Marvel Cinematic Universe en de lat zal weer wat hoger gelegd gaan worden voor haar rol in het aankomende Mission: Impossible 7 en misschien zelfs wel deel 8.

Er is weinig bekend over haar personage, maar zelf omschrijft ze deze als 'moreel dubbelzinnig' en regisseur Christopher McQuarrie voegde daar nog 'een vernietigende kracht der natuur' aan toe. Atwells training voor het nieuwste deel in de franchise omvatte rotsklimmen en leren vechten met messen, dus het is duidelijk dat ze niet achter een bureau blijft.

Weer flink wat gierende banden en blikschade
Nu heeft Atwell haar fans op een nieuwe foto getrakteerd waarin ze achter het stuur zit van een geprepareerde stuntwagen met co-star Tom Cruise aan haar zijde. Ze hebben het in ieder geval dik naar hun zin.

De foto lijkt onderdeel van een actierijke achtervolginsscène, eindigend in een ongeluk, die in oktober al werd gefilmd, maar die we nog niet gedeeld hadden, zie filmpje hieronder. Volgend jaar november in de bioscoop!1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tommert

Avatar

Ben echt hyped hiervoor. Ik weet niet 100% zeker maar volgens mij komt die Kittridge gast terug uit deel 1. (Ik weet niet of ik die naam goed heb gespeld tho)

NieuwsFilm

meest populair