Celebrity

Hugh Grant's carrière zakte totaal in elkaar door één slechte film

Hollywood liet de acteur vallen in 2005.

door FilmTotaal om 15:19 in Celebrity
Hugh Grant is de laatste jaren in de nodige films te zien. Denk bijvoorbeeld maar aan The Man From U.N.C.L.E., Paddington 2 en de recente The Gentlemen. Toch kwam hij in 2005 in een dip terecht, die hij maar met moeite overkwam. In een recent interview laat de acteur zich erover uit.

''In 2007 maakte ik de film Music and Lyrics. Daarna wilde ik het even wat rustiger aan doen. Ik had er even genoeg van. In 2009 maakte ik pas weer een andere film. Veel mensen dachten destijds dat ik Hollywood op gaf, maar het tegendeel is waar. Hollywood liet mij vallen, omdat mijn film, Did You Hear About the Morgans met Sarah Jessica Parker, gigantisch flopte''.

Alles anders
Did You Hear About the Morgans? werd dan ook erg slecht onthaald. De film haalde niet eens 30 miljoen dollar op aan de box-office, maar kost wel bijna 60 miljoen dollar om te maken. Voor Grant was het dan ook plotsklaps voorbij.

Zo gaat de acteur verder: ''Ik had er niks over te zeggen. Mijn dagen als een populaire en goed betaalde acteur zaten er in een keer op. Ik voelde me er wel wat beschaamd door, maar ik had wel in een keer veel vrije tijd voor andere dingen''.

NieuwsFilm

meest populair