Algemeen

Emma Stone moet Damien Chazelle's 'Babylon' verlaten, Margot Robbie haar vervanger?

Na de geliefde 'La La Land' geen nieuwe samenwerking tussen Chazelle en Stone.

door Wouter Drummen om 16:50 in Algemeen
Regisseur Damien Chazelle wist samen met Emma Stone hoge ogen te gooien met La La Land. De actrice won zelfs een Oscar voor haar rol. De twee besloten een tijdje geleden dan ook opnieuw de handen in elkaar te slaan voor een nieuwe film, Babylon, een drama dat zich afspeelt tijdens de overgang van stomme naar gesproken films in het Hollywood van de jaren twintig. Stone moet hier helaas toch vanaf zien.

De 32-jarige actrice kan er namelijk niet meer bij zijn vanwege een planningsconflict. Toch lijkt het erop dat Chazelle nu al een andere actrice heeft gevonden die het stokje zal overnemen zal Stone: Margot Robbie.

Op dit moment schijnt de regisseur, samen met studio Paramount, aan het onderhandelen te zijn met Robbie (o.a. bekend van I, Tonya en Birds of Prey) voor de hoofdrol van de film.

Once Upon a Time in Hollywood-reunie
Mocht Robbie daadwerkelijk tekenen voor de film, dan zal ze herenigd worden met haar Once Upon a Time in Hollywood-collega Brad Pitt, die de cast van Babylon kort na Stone vervoegde.

Ondertussen is ook Li Jun Li (Wu Assassins) gecast als Anna May Wong, de eerste Chinese Hollywoodster. Het gerucht doet de ronde dat Tobey Maguire (Spider-Man) eveneens in de film te zien zal zijn.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair