Cool filmlogo voor 'Mortal Kombat' onthuld

Cool filmlogo voor 'Mortal Kombat' onthuld

Mortal Kombat krijgt zijn eerste filmlogo.

Eigenlijk zou volgende maand Mortal Kombat in première gaan. Dit gaat door de coronacrisis niet door, maar tijdens de aankondiging dat alle grote bioscoopfilms in 2021 van Warner Bros. ook gelijk op HBO Max verschijnen kregen we een eerste blik op het filmlogo.

Het logo van de film van regisseur Simon McQuoid en producent James Wan krijgt een vrij basic en cool design die niet veel afwijkt van eerdere ontwerpen voor bijvoorbeeld de vechtspellen op de consoles.

Uiteraard met iconische draak!
Uiteraard ontbreekt de iconische draak niet in het simpele ontwerp dat mogelijk nog een upgrade krijgt voorafgaand aan de release. Oorspronkelijk stond Mortal Kombat gepland voor 25 januari 2021, maar moet nu dus ergens in 2021 verschijnen. Een trailer zou wel leuk zijn!

Bekijk de afbeelding
In de film zien we bekende MK-personages als Liu Kang, Sub-Zero, Raiden, Sonya Blade, Jackson "Jax" Briggs, Kano, Shang Tsung, Scorpion, Kung Lao, Mileena en Nitara. Eerder kregen we onderstaand ontwerp voor het logo gedeeld via een filmklapper die gebruikt werd tijdens de opnames.



NieuwsFilm

meest populair