Nieuw materiaal 'Godzilla vs. Kong' hint naar een keiharde knokpartij

Nieuw materiaal 'Godzilla vs. Kong' hint naar een keiharde knokpartij

Warner Bros. heeft het officiële logo voor de film gedeeld.

Warner Bros. heeft - volgend op het grote nieuws van gisterenavond - het officiële logo onthuld voor de langverwachte monsterfilm Godzilla vs Kong van regisseur Adam Wingard. En dat logo ziet er erg gaaf uit!

Bekijk de afbeelding
In Godzilla vs. Kong komen de twee populaire megamonsters eindelijk tegenover elkaar te staan. Ondertussen ontdekt Monarch hoe de titanen ooit zijn ontstaan en stuit het genootschap ook op een complot waarmee de monsters voor altijd van de aarde afgeveegd dreigen te worden.

Over de titelmonsters
Godzilla werd geïntroduceerd in de gelijknamige film uit 2014 en mocht vorig jaar in de vervolgfilm Godzilla: King of the Monsters opnieuw de wereld beschermen tegen een stel allesvernietigende collegamonsters.

Met Kong maakte het publiek kennis in Kong: Skull Island uit 2017. Die film speelt zich af in het verleden, dus wanneer we de reuzeaap terugzien in Godzilla vs Kong is hij inmiddels stukken groter en sterker, anders had de match ook niet heel spannend geweest...

Toekomst MonsterVerse
Het vorige deel van het 'MonsterVerse' was niet bepaald een succes aan de box office. Met een budget van tussen de 170 en 200 miljoen dollar was King of the Monsters met een opbrengst van 386 miljoen onder de streep niet winstgevend.

Het is maar de vraag of de financiële prestaties van Godzilla vs Kong vanwege de aanhoudende coronacrisis en de nieuwe distributieplannen van Warner Bros. veel beter zullen zijn en wat voor gevolgen dit heeft voor de rest van de franchise.

Het logo oogt in ieder geval sfeervol. Nu is het wachten op de eerste bewegende beelden.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair