Celebrity

Twitter in rep en roer: Letitia Wright (Shuri) wil dat Marvel stopt met 'Black Panther 2'?

Alsof 2020 nog niet genoeg drama heeft!

door FilmTotaal om 15:58 in Celebrity
Marvel-actrice Letitia Wright, die de rol van Black Panthers zusje Shuri speelt, ligt flink onder vuur op Twitter voor het delen van een controversiële video waarin wordt beweerd dat de coronavaccins onveilig zijn. De Guyanees-Britse actrice lijkt niet bepaald goed met alle ophef om te kunnen gaan, kijkend naar een aantal opvallend tweets die ze heeft geliked.

Op Twitter heeft Letitia Wright (27) meerdere berichten geliked waarin Marvel wordt opgeroepen om haar te personage Shuri, een slimme uitvindster, te recasten in het Marvel Cinematic Universe en zelfs om Black Panther 2 geheel te cancellen.

Wrights opmerkelijke twittergedrag volgt op het feit dat ze gisterenavond onthulde een anti-vaxxer te zijn. In de video die ze deelde werd onder meer de volgende bizarre uitspraak gedaan: "Mensen moeten nog maar hopen dat ze er geen extra ledematen door krijgen".

De actrice ligt nu flink onder vuur en werd ook direct, zoals dat vandaag de dag gaat, 'gecanceld'. Wright gaf vele tweets die daarover gingen een hartje. Waarschijnlijk uit baldadigheid, omdat ze in een tweet fel van leer trekt tegen deze de zogenaamde 'cancelcultuur'.Inmiddels heeft ze ook het volgende statement geplaatst: "Het was niet mijn bedoeling om iemand pijn te doen. Ik wilde alleen maar mijn bezorgdheid delen over wat er precies in het vaccin zit en wat we in onze lichamen stoppen".

Al met al weer een hoop drama en niet bepaald respectvol van Wright om zich op deze manier te gedragen, zeker niet aangezien Black Panther 2 vooral een mooi eerbetoon moet worden aan de overleden hoofdrolspeler Chadwick Boseman.

NieuwsFilm

meest populair