Officieel: Oscar Isaac is Solid Snake in gameverfilming 'Metal Gear Solid'

Officieel: Oscar Isaac is Solid Snake in gameverfilming 'Metal Gear Solid'

De langverwachte gameverfilming lijkt er nu definitief te komen!

De kogel is door de kerk! Deadline weet namelijk te melden dat Oscar Isaac de rol van Solid Snake zal spelen in de langverwachte gameverfilming Metal Gear Solid van regisseur Jordan Vogt-Roberts(Kong: Skull Island). De film wordt momenteel ontwikkeld door Sony Pictures.

De film is gebaseerd op de beroemde gamereeks van Hideo Kojima en Konami. Het script werd geschreven door Derek Connolly, Avi Arad produceert en Peter Kang is de uitvoerend producent.

Het eerste spel op de PlayStation, dat waarschijnlijk als voornaamste basis voor de film zal dienen, werd in 1998 uitgebracht en gaat over Snake, een soldaat die infiltreert in een nucleaire faciliteit om het op te nemen tegen terreurbeweging Foxhound.

Het spel werd indertijd met uiterst veel lof ontvangen, met name door het feit dat het spel aanvoelt als een film. Een verfilming leek dan ook altijd onvermijdelijk.

Wanneer beginnen de opnames?
Het is echter nog maar de vraag wanneer de productie echt kan beginnen, want Isaac heeft het extreem druk. Zo zal hij te zien zijn naast Jessica Chastain in HBO-serie Scenes From A Marriage, de hoofdrol spelen in Marvel-serie Moon Knight en boekte hij onlangs rollen in de graphic novel-verfilming The Great Machine en in Barry Levinsons Francis And The Godfather (waarin hij is te zien als Francis Ford Copola).

Films met Isaac die nog moeten verschijnen zijn scifi-epos Dune en Paul Schraders The Card Counter.

NieuwsFilm

meest populair