3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Hitman's Bodyguard (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patrick Hughes | Cast: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, e.a.
Michael Bryce stond bekend als topbodyguard, maar na een mislukte missie ligt zijn reputatie in duigen. Om deze te herstellen, accepteert hij een nieuwe opdracht van Interpol. Hij moet de bijdehante huurmoordenaar Darius Kincaid, met wie hij een verleden heeft, afleveren bij het Internationaal Strafhof in Den Haag zodat deze kan getuigen tegen de oorlogsmisdadiger Vladislav Dukhovich. Maar deze tiran zet natuurlijk alles op alles om ervoor te zorgen dat Bryce en Kincaid Den Haag nooit bereiken.

Instant Family (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sean Anders | Cast: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Merced, e.a.
Pete en Ellie hebben nooit echt behoefte aan kinderen gehad, maar toch begint het opeens te kriebelen. Ze besluiten zich aan te melden voor een adoptieprogramma en krijgen zo, na een hele reeks cursussen, de rebelse tiener Lizzy en haar jongere broertje en zusje in huis. Nu is het aan Pete en Ellie om de kneepjes van het ouderschap onder de knie te krijgen, en dat blijkt soms veel moeilijker te zijn dan gedacht.


Nog niet uitgekeken?


Red Dragon (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brett Ratner | Cast: Anthony Hopkins, Edward Norton, Ralph Fiennes, e.a.
FBI-agent Will Graham moest zijn ontmaskering van seriemoordenaar Hannibal Lecter bijna met de dood bekopen en nam hierna ontslag. Jaren later verleent hij toch zijn medewerking aan een nieuwe zaak. Een rondmoordende gek, die de Tandenfee wordt genoemd, heeft het op hele gezinnen gemunt. Aan Graham om hem te stoppen, maar daarvoor heeft hij wel de hulp nodig van Lecter.


Aanrader!



NieuwsFilm

meest populair