De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Mank (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Gary Oldman, Lily Collins, Amanda Seyfried, e.a.
Schrijver Herman 'Mank' Mankiewiecz, die wel van een drankje houdt, breekt na een auto-ongeluk zijn been. Hij krijgt de opdracht om binnen negentig dagen het scenario voor de debuutfilm van de jonge regisseur Orson Welles te maken. Vanuit bed tikt hij erop los, maar het verhaal wil maar moeilijk tot stand komen en de druk is groot.


Meer kijktips nodig?


Süskind (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rudolf van den Berg | Cast: Jeroen Spitzenberger, Karl Markovics, Katja Herbers, e.a.
De joodse Walter Süskind, lid van de Nederlandse Joodse Raad, besluit in het door nazi's bezette Amsterdam handjeklap te gaan spelen met de Duitsers. Een levensgevaarlijk kat-en-muisspel begint. Hij weet honderden kinderen van transport naar de concentratiekampen te redden, maar riskeert daarbij dus wel alles wat hem lief is.

Forrest Gump (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise, e.a.
Forrest Gump is een charmante onbenul. Ondanks zijn lage IQ, diende hij in Vietnam, ontmoet hij presidenten en speelt hij een grotere rol bij diverse belangrijke gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis dan hij zelf ooit voor mogelijk had kunnen houden. En tussen al deze gebeurtenissen door ontmoet hij ook nog eens zijn grote liefde Jenny.


En verder onder meer...

Actie
300 (2006)
Transformers (2007)

Actiekomedie
The Hitman's Bodyguard (2017)

Drama
Glory (1989)

Familie
Foeksia de Miniheks (2010)

Horror
Paranormal Activity: The Ghost Dimension (2015)

Komedie
School of Rock (2003)

Mysterie
Sherlock Holmes (2009)


Bekijk ook de populairste films op Netflix



NieuwsFilm

meest populair