Hilarische 'Jurassic Park'-GIF legt Sam Neill op het ontblote torso van...

Hilarische 'Jurassic Park'-GIF legt Sam Neill op het ontblote torso van...

Jeff Golblum! Wij kunnen haast niet wegkijken en jij?

Dat acteurs Sam Neill (73) en Jeff Goldblum (68) op een filmset de grootste lol met elkaar kunnen hebben, was bekend. Maar ook de creatieve fans kunnen er wat van, zo wordt ook nu weer bewezen.

Iedereen kent natuurlijk de scène uit Jurassic Park waarbij Alan Grant met zijn volle gewicht op het in- en uitademende lichaam van een zieke Triceratops leunt alsmede het shot van een shirtloze Ian Malcolm.

Van laatstgenoemde zijn er de afgelopen jaren al talloze merchandising, photoshops, memes (en zelfs een standbeeld) verschenen en nu is er een .gif op TWITTER gepost die beide bewegingen grappig combineert:

Jurassic World: Dominion
Twee maanden geleden maakte Goldblum nog een hedendaagse kopie na van het iconische shot en dat zag er best indrukwekkend uit.

Samen met Neill en hun originele co-star Laura Dern (Ellie Sattler) hebben ze onlangs de opnames afgerond van Colin Trevorrow's derde deel in de huidige Jurassic World-reeks welke is opgeschoven naar juni 2022.

RE-CHECK: Hij bestaat inderdaad al een tijdje, maar dan halen we hem uit de oude doos in deze maanden waar we best wat behoefte hebben aan een beetje luchtigheid...

NieuwsFilm

meest populair