'Morbius' is onderdeel van een 'Expanding Spider-Man Universe'

'Morbius' is onderdeel van een 'Expanding Spider-Man Universe'

De film met Jared Leto gaat echt een connectie maken met Spidey.

Sinds de eerste trailer voor de Marvel-film Morbius van Sony Pictures, die in januari 2020 verscheen, vragen de fans zich af waarom er een foto van de Spider-Man - uit de PS4 game - te zien is in de beelden.

En zo waren er meer zaken die vragen oproepen bij de Marvel-fans die mogelijk een cross-over te zien krijgen tussen het Marvel Cinematic Universe en het Sony Pictures Universe of Marvel Characters.

Hoofdrolspeler Jared Leto zijn het volgende over het aandeel van de film in het grotere filmuniversum, voorafgaand aan de recent verschenen nieuwe Japanse trailer:


"In de film speel ik een nieuw Marvel-personage dat probeert zijn bloedziekte te genezen met experimentele wetenschap. In het proces verander ik in een levende vampier.

Ik denk dat het een leuke film gaat worden en ik kan niet wachten tot jullie deze zien. Het is een opwindende rol in een steeds groter wordend universum, er is veel voor ons om naar uit te kijken."

Meer opvallende zaken
In de eerdere trailer werd er zelfs gehint naar de komst van Michael Keatons Adrian Toomes uit Spider-Man: Homecoming. Toomes had zelf dezelfde kleding aan als in die Spider-Man film.

Bekijk de afbeelding
Ook wordt er in de trailer verwezen naar dat Spider-Man een moordenaar is en dat is weer een connectie met Spider-Man: Far From Home waarin Peter Parker verantwoordelijk wordt gehouden voor de dood van de schurk Mysterio.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair