Alfred Molina keert terug als Doctor Octopus in 'Spider-Man 3'!

Alfred Molina keert terug als Doctor Octopus in 'Spider-Man 3'!

Het is nu vrij duidelijk dat de derde film over het multiversum gaat.

Alfred Molina keert terug als Otto Octavius / Doctor Octopus in Spider-Man 3. Dat meldt The Hollywood Reporter. Molina vertolkte deze - door fans alom geprezen - schurkenrol eerder in Spider-Man 2 (2004) van Sam Raimi.

Bekijk de afbeelding
Jamie Foxx (Max Dillon / Electro in The Amazing Spider-Man 2 uit 2014) is niet de enige acteur uit de eerdere Spider-Man-reeksen van Sony die nu ook onderdeel wordt van het Marvel Cinematic Universe.

Zojuist is bekend geworden dat ook Alfred Molina heeft getekend voor een terugkeer als Doctor Octopus in Spider-Man 3. Hij zal het Tom Hollands Peter Parker waarschijnlijk flink lastig gaan maken.

Vorige maand beweerde GWW al dat de 67-jarige acteur op de set van de film was gespot en nu blijkt dat dat nieuws dus waarschijnlijk gewoon waar is geweest.

Avontuur in het multiversum
Dit nieuws bevestigt min of meer dat het multiversum een grote rol gaat spelen in de derde solofilm van de webschietende held. De aanhoudende geruchten dat Tobey Maguire én Andrew Garfield ook opnieuw hun kostuum zullen aantrekken worden met de casting van Molina ook steeds geloofwaardiger.

Bekijk hieronder het iconische treingevecht uit Spider-Man 2 terug om een beeld te krijgen van Doctor Octopus!



NieuwsFilm

meest populair