3 spannende thrillers die nu gewoon op Netflix staan

3 spannende thrillers die nu gewoon op Netflix staan

Spanning en sensatie op streaming.

Er staan de nodige thrillers op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie thrillers die zeker de moeite waard zijn!

The Place Beyond the Pines (2012)

Regie: Derek Cianfrance | Hoofdrollen: Ryan Gosling, Eva Mendes, Ben Mendelsohn, Mahershalalhashbaz Ali, Craig Van Hook, Olga Merediz | kijk hier

Luke is een professionele motorrijder die bankovervallen pleegt om z'n pasgeboren zoon te onderhouden. Maar wanneer hij het pad kruist van een jonge politieagent leidt hun gewelddadige confrontatie tot een gespannen ruzie tussen generaties.



Patriots Day (2016)

Regie: Peter Berg | Hoofdrollen: Mark Wahlberg, John Goodman, Kevin Bacon, J.K. Simmons, Michelle Monaghan | kijk hier

Het verhaal van Boston Police Commissioner Ed Davis, in de gebeurtenissen die leiden tot de Boston Bombing tijdens de marathon in 2013 en de nasleep daarvan, waaronder een grote klopjacht op de daders.



Now You See Me (2013)

Regie: Louis Leterrier | Hoofdrollen: Morgan Freeman, Michael Caine, Woody Harrelson, Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Mélanie Laurent | kijk hier

In deze misdaadthriller raakt een FBI-team verwikkeld in een kat-en-muisspel met een superteam van 's werelds grootste illusionisten, die tijdens hun shows een reeks gedurfde bankovervallen uitvoeren en vervolgens het geld aan hun publiek schenken.



NieuwsFilm

meest populair