Hoe reageerden de ouders van Kate Mara op haar seksscènes?

Hoe reageerden de ouders van Kate Mara op haar seksscènes?

Doorspoelen, doorspoelen, doorspoelen!

Het is niet makkelijk om een ouder te zijn van een acteur. Je kunt je kind in een film of serie zien huilen, doodgaan, stelen, en zelfs moorden. En dan hebben we het nog niet eens over naakt- of seksscènes... Vraag maar aan de ouders van Kate Mara.

Lerares en leerling
In A Teacher speelt Kate Mara, bekend van Fantastic Four, een jonge docente die een seksuele relatie aangaat met een van haar leerlingen (Nick Robinson, bekend van Love, Simon). De serie bevat heel wat pikante scènes met Mara in de hoofdrol.

Mara vertelt aan Ellen Degeneres tijdens haar talk show dat ze haar ouders heeft gewaarschuwd voor alle seksscènes in haar nieuwe serie. Haar ouders willen graag al het werk van hun dochter zien, maar ze kregen van Mara toch het advies om hier en daar wat scènes door te spoelen. Kijk hieronder het interview.



Doorspoelen, doorspoelen, doorspoelen!
Mara grapt dat er door haar advies helaas wel érg weinig over blijft van de serie en dat haar ouders een keer aangaven dat ze maar liefst vier keer moesten doorspoelen op één avond.

Het 'doorspoelen' is voor de ouders van Kate Mara overigens waarschijnlijk niet iets nieuws. Hun andere (jongere) dochter, Rooney Mara, heeft ook al flink wat ervaring met seksscènes in grote films, zoals in Carol.

NieuwsFilm

meest populair