'Wonder Woman 1984'-actrices Gal Gadot en Kristen Wiig hebben elkaar gevonden

'Wonder Woman 1984'-actrices Gal Gadot en Kristen Wiig hebben elkaar gevonden

De twee sterren hebben elkaar helemaal gevonden op de set van de nieuwe superheldenfilm.

Het zal niet lang meer duren voordat Wonder Woman 1984 in de Nederlandse bioscopen zal verschijnen. De film bevat een aantal nieuwe personages en dus nieuwe acteurs. Met een van hen, Kristen Wiig, kon Gal Gadot (Wonder Woman) het érg goed vinden.

I love Kristen Wiig!
Gadot tweet een filmpje met beelden van de twee actrices lachend behind the scenes. Wiig legt uit dat de twee meteen een klik hadden toen ze elkaar ontmoetten. Gelukkig kunnen ze wel goed switchen tussen lol hebben op de set en serieus aan de bak als superheldin tegen slechterik.

Kristen Wiig, vooral bekend van komische films, zoals Bridesmaids en Ghostbusters, speelt in Wonder Woman 1984 niemand minder dan een van de aartsvijanden van Wonder Woman: Cheetah. De beelden die we tot nu toe gezien hebben van de film beloven veel spannende actiescènes tussen Wonder Woman en Cheetah.

Chris Pine
Ook Chris Pine komt in het filmpje even aan het woord. Hij is vooral blij dat de twee actrices zo goed met elkaar overweg kunnen. Ook met Pine, die Steve Trevor speelt in de Wonder Woman-films, heeft Gadot een uitstekende band. Lees in de onderstaande Instagram post van de Israëlische actrice uit 2017 maar eens de lovende woorden over Pine.


We moeten eigenlijk maar gewoon concluderen dat Gal Gadot een geweldige vrouw is die gewoonweg extreem makkelijk vrienden maakt!

NieuwsFilm

meest populair